« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci
NAJAVE

PlayStation 5 predstavlja se ubrzo

Sony Interactive Entertainment sa zadovoljstvom predstavlja najnoviji spot posvećen PlayStationu 5, uz predstavljanje konzole u studenom

PlayStation 5
PlayStation 5 (Arhiva)
Više o

predstavljanje

,

Playstation 5

Ima nešto u nama što nas tjera da istražujemo, prijeđemo granice poznatog i zaronimo u nove vidike, nove osjećaje i nove emocije. Ovaj video za PS5 donosi tu snažnu želju za životom i inspirira svakog igrača da potraži novi doživljaj igranja koji nadilazi ono što smo mislili da je moguće.  

Koristeći kombinaciju arhivskih snimki i svježe snimljenih scena, "PS5 Launch - Play Has No Limits" pobuđuje osjećaj istraživanja kod igrača, klanja se istraživačima iz prošlosti koji su stajali na granici poznatog i pomicali granice kako bi postigli nešto izvanredno.  

„S našim PlayStation 5 launch videom 'PS5 Launch - Play Has No Limits,' želimo prizvati osjećaj i uzbuđenje koje nas tjera da istražujemo," kaže Mary Yee, VP globalnog marketinga. „Inspiriramo svakog igrača da potraži nove svjetove i doživljaje koji protpitkuju tko smo i sve što smo mislili da je moguće. Želimo da obožavatelji vide ono što nikad prije nije bilo viđeno, čuju što nikad nije bilo moguće čuti i osjete ono što se nije moglo osjetiti. S predstavljanjem nove generacije igranja na PlayStationu 5 želimo ponovno potaknuti tu želju za istraživanjem kod igrača tako što će doživjeti nove svjetove i pomaknuti granice mogućeg."  

Novi PlayStation 5 spot je vani.  

29.10.2020. 09:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh