« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
BOLJE BITI PIJAN NEGO STAR

Plavi orkestar 5. lipnja u Osijeku

Nakon uspješnih koncerata u Zagrebu, Beogradu i Ljubljani Orkestar dolazi u Osijek - OSVOJITE ULAZNICE

(Plavi orkestar)
Više o

Plavi Orkestar

,

Osijek

,

koncert

Nakon što su u Zagrebu, Ljubljani i Beogradu nastupili pred ukupno više od 45.000 ljudi, sarajevski Plavi orkestar nastavlja s ex-Yu turnejom. Koncert Plavog Orkestra u Osijeku održat će se u subotu 5. lipnja u dvorani gradski vrt s početkom u 21 sat.

Bend Plavi Okrestar osnovan je 1983. u Sarajevu, u okviru pokreta „New primitivs", zajedno sa Zabranjenim pušenjem, Elvisom J. Kurtovićem i drugima. Kritičari ocjenjuju Plavi Okestar kao „kulturni fenomen osamdesetih i devedesetih". Plavi Orkestar je do sada izdao osam albuma, prodanih u pet milijuna kopija, te obišao svijet na mnogobrojnim turnejama s više od 1.500 koncerata.

Posljednji put na sceni su se pojavili 2000. godine. Karijeru Plavog Orkestra obilježili su veliki hitovi, poput antologijskih pjesama: Suada, Kaja, Bolje biti pijan nego star, Sava tiho teče, Ako su to samo bile laži, kao i mnoge druge, čija popularnost i prisutnost godinama ne jenjava.

Osvojite ulaznice za osječki koncert na Metro portalu.

Cijene ulaznica su: za parter i tribine 100kn, za fan pit 120kn. Ulaznice su u pretprodaji na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima, te na blagajni dvorane na dan koncerta.

27.05.2010. 15:05:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh