« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
COOL

Planet DavidiaN Project

Planet Davidian Project doživjeti će svoju premijeru 18.10.2013. u zagrebačkom klubu Hard Place sa početkom u 21 sat

Sjajan dizajn Modne Sove
Sjajan dizajn Modne Sove (Planet DavidiaN Project)
Više o

Hard Place

,

Planet DavidiaN Project

,

Modna Sova

Planet DavidiaN Project proizvod je nekoliko entuzijastičnih umova koji su se složili u namjeri da klasične rock koncerte pretvore u nešto što će iskakati iz granica uobičajenog te tako obogatiti rock scenu koja je nedovoljno posjećena i podcijenjena.

Cilj nam je organizirati koncerte kako diljem Hrvatske, tako i van granica te u svakom gradu u kojem sviramo angažirati po jedan lokalni bend da nastupi na zajedničkoj pozornici.

Ono što je drukčije i čime se osobito ponosimo jest modna revija koja će se održavati za vrijeme svirke, ali ni ona neće biti klasična nego u obliku performensa za koji smo angažirali redom profesionalne plesačice koje će se u kostimima zagrebačke dizajnerice Modne Sove kretati kako po pozornici, tako i kroz publiku te na taj način biti u neposrednom kontaktu sa ljudima. Modna Sova d.o.o. je mala tvrtka osnovana prije godinu dana, prepuna izuzetno kreativnih kostima, večernjih haljina i vjenčanica a na prvom mjestu korzeta, koji naglašavaju ženske obline i ljepotu.

Za glazbeni dio i dobru atmosferu zaduženi su bendovi iz Ljubljane, Varaždina i Zagreba;

Co.Da

Slovenci koji postoje od 2011. Kreativna ekipa koja nema granica ni pravila pri stvaranju glazbe nego jednostavno slijede instinkte. Negdje između alternative i mainstreama stvaraju svoj osobni zvuk. U studenom 2011. izdali su svoj prvi EP „The Dawn of the Black".

Louder

Varaždinski rock bend dolazi promovirati svoj novi album Crime

DavidiaN, domaćin koncerata;

osnovani još 1997. godine, beskompromisni su u stvaranju autorske glazbe koja nastaje odličnom kemijom koja vlada bendom. 2011. na Rovinj Music Festivalu osvojili su prvo mjesto i zaslužili snimanje albuma prvijenca „Planet DavidiaN" u izdanju APEIRON recordsa.

Planet Davidian Project doživjeti će svoju premijeru 18.10.2013. u zagrebačkom klubu Hard Place sa početkom u 21 sat, a ulaznice po cijeni od 20 kuna moći će se kupiti na ulazu. Tokom večeri nuditi će se pića po party cijenama, tako da će vodka cijelu večer koštati 5 kuna, a očekuje se i happy hour sa cijenama svih vrsta piva nižim za 3 kune.

24.09.2013. 08:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh