« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci
NOVOSTI

Pixma TS - nova linija pisača iz Canona

Probudite kreativnost i pronađite svoju umjetničku strast s Canonovom novom linijom kućnih pisača PIXMA TS

Canon Pixma TS
Canon Pixma TS (Canon)
Više o

Canon

,

pisači

,

Pixma TS

Canon Europe predstavlja četiri nova kompaktna pisača - Canon PIXMA TS8350, Canon PIXMA TS6350, Canon PIXMA TS5350 i Canon PIXMA TS3350 - posebno namijenjena upotrebi u modernom, povezanom domu. Svaki od ovih pisača nudi bezgranične mogućnosti obiteljima i učenicima/studentima da razviju vlastitu kreativnost: od ispisa i personalizacije slika do ulaska u svijet umjetnosti i rukotvorina.

U samo nekoliko minuta pripremite pisač za rad i izravno se povežite s pametnim telefonom ili tabletom putem aplikacije Canon PRINT. Canonov paket kreativnih aplikacija omogućuje ispis i prilagodbu slikovnih sadržaja dodirom gumba, bez obzira radi li se o dodavanju osobnog „štiha" omiljenim fotografijama u alatu Easy-PhotoPrint Editor ili dizajniranja modernih naljepnica za nokte (samo uređaju Canon PIXMA TS8350) specijaliziranom aplikacijom Nail Sticker Creator prije izlaska u grad s prijateljicama. Uz to, Canonova tehnologija FINE i tinta ChromaLife100 omogućuje izradu kvalitetnih fotografija koje će u albumima potrajati i 100 godina.

Tinejdžeri, učenici/studenti i ljubitelji rukotvorina mogu birati kreativne medije iz bogate ponude, koja uključuje preslikače koji se na tkaninu prebacuju glačalom, magnetske medije i višekratno samoljepljive medije, a tu je i kvadratni fotopapir dimenzija 3,5 x 3,5 ili 5 x 5 inča. Obožavatelji umjetnosti i izrade rukotvorina mogu na Canonovu web-mjestu Creative Park potražiti kreativnu inspiraciju među tisućama papirnatih kompleta koji se mogu preuzeti, ispisati i slagati kod kuće.

Korištenjem originalne Canonove tinte korisnici mogu zaraditi bodove u Canonovu programu Print Rewards, a ti se bodovi pak mogu zamijeniti za cijeli niz kreativnih proizvoda za ispis poput fotopapira i magnetskih medija. Više nikad nećete ostati bez tinte - registrirajte se za Easy Ink Delivery Reminders da biste dobili obavijest putem e-pošte kad vam je razina tinte u pisaču niska i zatražite da vam se Canonov originalni potrošni materijal dostavi ravno na kućni prag.

Model s vrha ponude između četiri nova pisača profinjeni je i višefunkcijski Canon PIXMA TS8350 koji je savršen izbor za ljubitelje fotografije i kreativne obitelji. On glatko povezuje s Canonovim kreativnim aplikacijama i medijima, nudeći fotografije studijske kvalitete zahvaljujući tehnologiji FINE i svojih 6 pojedinačnih tinti. Canon PIXMA TS8350 dostupan je u crvenoj, crnoj i bijeloj boji[i] s intuitivnim dodirnim zaslonom dijagonale 10,8 cm, utorom za SD Card karticu za izravan ispis fotografija i višenamjenskim pladnjem za ispis na diskove i naljepnice za nokte. Ispisujte na velik broj raznih medija za nenadmašno kreativno i neograničeno iskustvo ispisa.

Canon PIXMA TS6350 profinjeni 3-je u-1 uređaj asimetričnog dizajna s dvosmjernim umetanjem papira, pladnjem za automatski izlaz i intuitivnim OLED zaslonom dijagonale 3,7 cm. Može se za samo nekoliko minuta povezati s pametnim uređajem pomoću gumba Wireless Connect. Taj pisač dolazi s Canonovom sjajnom ponudom kreativnih aplikacija, pa se ovaj uređaj s 5 zasebnih tinti koji je sposoban istovremeno obavljati više zadaća - dostupan u crnoj ili bijeloj boji1 - može s lakoćom poduhvatiti svakog zadatka ispisa, primjerice ispisa poslovnih dokumenata i obiteljskih fotografija ili raznih kreativnih projekata uključujući preslikače za tkaninu, naljepnice te kvadratne ili magnetske slike.

Canon PIXMA TS5350 višefunkcijski je uređaj 3-u-1 privlačnog dizajna koji krasi vrlo brz rad, pa će njime tinejdžeri, učenici/studenti i ljubitelji umjetnosti moći personalizirati naljepnice, magnete i fotografije te se dodirom prsta prepustiti kreativnosti. Njegujući umjetnički izričaj, svaka se rukotvorina može personalizirati ili ispisati pomoću paketa Canonovih aplikacija za svaku prigodu, uključujući aplikaciju Canon PRINT, Easy-PhotoPrint Editor, Message In Print te alate na web-mjestu Creative Park.   

Canon PIXMA TS5350 kompaktan je pisač dostupan u četiri boje (crnoj, bijeloj, ružičastoj i zelenoj1) koji se odlikuje ergonomskim OLED zaslonom dijagonale 3,7 cm, LED statusnom trakom i prvoklasnim i praktičnim ulošcima FINE kako bi korisnici mogli ispisivati sa stilom. Canon PIXMA TS5350 oduševit će i korisnike društvenih mreža svojom sposobnošću ispisa prepoznatljivih kvadratnih slika s jedne od poznatih platformi (5 x 5 i 3,5 x 3,5 inča) izravno iz aplikacije Canon PRINT.

S druge strane, Canon PIXMA TS3350 cjenovno je pristupačan, moderan i funkcionalan uređaj vrste „sve u jednom" dostupan u crnoj, crvenoj i bijeloj boji1. On će se svidjeti učenicima/studentima i obiteljima koji trebaju brzo i oštro ispisivati dokumente i fotografije bez obruba u živim bojama veličine do 5 x 7 inča. Canon PIXMA TS3350 vrlo se lako koristi, a opet zadržava kreativne mogućnosti modela Canon PIXMA TS8350, Canon PIXMA TS5350 i Canon PIXMA TS6350 - taj model omogućuje korisnicima izradu rukotvorina utemeljenih na samoljepljivim i magnetskim medijima veličine 5 x 5 inča te vježbanje kreativnosti pomoću alata Easy-PhotoPrint Editor i ostalih s web-mjesta Creative Park.

Canon PIXMA TS8350, Canon PIXMA TS6350, Canon PIXMA TS5350 i Canon PIXMA TS3350 bit će dostupni kod službenih Canonovih maloprodajnih predstavnika od rujna 2019.

Piše: Sanja Ledinek
17.09.2019. 15:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh