« Život
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
COOL

Pitanja i odgovori za - bradonje

Ženska populacija postavlja pitanja vezana uz brade i njihove nositelje, a odgovore pišu sami bradonje, onako od srca i brade

Sve što ste željeli znati o bradama i bradonjama
Sve što ste željeli znati o bradama i bradonjama (Arhiva)
Više o

muškarac

,

brada

,

odgovori

,

pitanja

Postoji jedna rasprava na Redditu u kojoj se poziva ženska populacija da postave bilo kakva pitanja vezana uz brade i njihove nositelje, a na čija će pitanje odgovarati sami bradonje, onako od srca i brade. Izdvojili smo neka pristojnija pitanje.

Kakav je osjećaj kada ti se netko prstima igra s bradom?

Prvo i osnovno pravilo drage dame, i gospodo, nikad ne dodirujte bradom bilo kojem strancu. To je čak i nepisano pravilo. Pristojno je pitati i većina će bradonja, ako se radi o nekoj normalnoj situaciji, dozvoliti da mu se dodiruje brada. Je l' dodirujete kosu bilo kojem strancu kojeg sretnete na ulici?

Ne postoji generalni odgovor na ovo pitanje i ovisi od bradonje do bradonje. No, osjećaj je jedinstven. Nije kao igranje kosom, ali svakako je to jedan divan osjećaj, naravno ako osoba koje dodiruje bradu ima posebno mjesto u životu tog bradonje. Muškarci kao muškarcu pak će većinu ženskih dodira smatrati i pomalo dvoznačno, ne samo da ona želi osjetiti njegovu bradu među svojim prstima već vrlo vjerojatno želi nešto više. I bradonje su muškarci. O krvi, mesa i testisa. Uz dodatak ljubavnog jastuka.

Uglavnom osjećaje je zanimljivi i dobar.

Sva ostala pitanja i odgovore pročitajte na portalu Gentleman.hr

10.07.2017. 18:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh