« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
PLJAČKAŠ ŽENA?

Pištoljima i elektro šokerom opljačkali zlatarnicu

Dvije maskirane i naoružane osobe sinoć su u Slavonskom Brodu opljačkale zlatarsku radnju, odnijevši veću količinu zlatnoga i srebrnog nakita

Fotografija vijesti
Više o

pljačka

,

Slavonski Brod

,

zlatarnica

Noćas iza ponoći policija je privela jednog muškarac zbog osnove sumnje da je povezan s ovim kaznenim djelom, prenosi Hina. Policija novodi kako su dvije maskirane osobe naoružane pištoljima i jednim elektro šokerom, sinoć oko 19 sati ušle u jednu slavonskobrodsku zlatarnicu i srebrnarnicu, u kojoj su zatekle 50-godišnjeg vlasnika. Uz prijetnju i uporabom tjelesne sile prema vlasniku iz zlatarske su radnje otuđili veću količinu zlatnog i srebrnog nakita.

Brodsko-posavska PU navodi i opis počinitelja razbojništva: jedna osoba je muškarac krupnije građe, visok oko 180 cm, bio je odjeven u crne hlače, smeđu jaknu s crnim trokutastim uzorkom na ramenima, na nogama je imao crne cipele te je bio maskiran tzv. „fantomkom" i naoružan pištoljem i elektro šokerom.

Druga osoba je visoka oko 165 cm, policija navodi kako je najvjerojatnije riječ o ženskoj osobi, bila je odjevena u crne hlače i crnu dužu jaknu s kapuljačom te naoružana pištoljem. U sklopu kriminalističke istrage policija je noćas oko 1 sat privela jednog muškarac zbog osnove sumnje da se dovodi u vezu s razbojništvom. Ujedno poziva sve građane ako imaju kakvih saznanja vezano za ovo kazneno djelo da jave policiji.

12.01.2011. 11:46:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh