« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
GRIČEVANJE 2014

Pipsi za kraj ovogodišnjeg Gričevanja

Višestruko za Porin nominirani PipsChips & VideoClips, indy rokeri ESC Life i popični Benchwarmers od 20. do 31. svibnja na platoima Gradec i Tuškanac

Pipsi zatvaraju Gričevanje
Pipsi zatvaraju Gričevanje (Gričevanje)
Više o

Pips Chips & Videoclips

,

Gričevanje 2014

Koncertom na platou Tuškanac Gričevanje će 31. svibnja zatvoriti grupa s čak 6 nominacija za ovogodišnji Porin - PipsChips&VideoClips. Na vrhuncu karijere, Pipsi na svom posljednjem singlu 'Trubač', s recentog albuma 'Walt', surađuju s frontgirl Jinxa Jadrankom Ivaniš Yayom i Punčkama, također izvođačima ovogodišnjeg Gričevanja. Za finale Gričevanja tako možete očekivati all stars spektakl.

A gotovo na samom početku Gričevanja istog dana 22. svibnja pozornicu će dijeliti grupe Benchwarmers i ESC Life.

Zagrebački kvartet koji posvećeno svira distorziranu pop glazbu Benchwarmers amalgam je bendova koji su svirali pod stijegom alternativne rock glazbe 90-ih, s ljubavlju prema jednostavnim pop melodijama. Njihov album 'Define Success' trenutno dostupan samo u digitalnom obliku na bendovskoj web stranici, uskoro će izaći i na vinilu.

ESC Life četiri su iskusna underground glazbenika koji odnedavno u ovom sastavu napokon realiziraju svoj indie rock poligon, u kojem ispoljuju svu ljubav prema rock gitarama, pop melodijama i starim punk pločama.

Gričevanje će otvoriti rođendanski koncert grupe Jinx. Ostali izvođači su Let 3, Lovely Quinces, Irena Žilić, Repetitor, Punčke, Moraines, Tobogan, Igut, Jonathan, Diskodelija i Muscle Tribe of Danger and Excellence. Koncerti na otvorenom i party-ji pod kupolama održavat će se od 20. do 31. svibnja, i to prošireno na dvije lokacije - platoima Gradec i Tuškanac. Ožujsko pivo, kao pokrovitelj svih kvalitetnih urbanih glazbenih događanja, pridružuje se Gričevanju u ulozi glavnog partnera.

Svi koncerti na Gričevanju su besplatni.

 

U svibnju Gričevanje i gore i dolje! 

24.04.2014. 11:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh