« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
WOW

Pink Studio u Tvornici 18. siječnja

Djevojke kažu da pjevaju čitav život, a za ozbiljno su počele pjevatI (i svirati) prije 7 godina u Pink studiju

Pink Studio
Pink Studio (Menart)
Više o

Tvornica kulture

,

koncert

,

Pink Studio

PINK STUDIO, jedan od najtalentiranijih mladih hrvatskih bendova, novu godinu započinje radno i to samostalnim koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture!

Uz najavu koncerta, izvrsna vijest za ovako zanimljiv ali nenametljiv bend je i suradnja sa ShoeBeDo dućanima koji su se odlučili upravo za njih kako bi promovirali modele iz novih cool kolekcija.

Cool bend za cool brend!

Nakon što su u proljeće 2012. izdali svoj drugi album, pod nazivom „Pink album", ovaj melodični, raspjevani pop bend spojio je energiju starih i novih hitova u najšarmantniji koncertni paket koji će vas rasplesati 18. siječnja u Tvornici kulture. Izvodit će svima drage pjesme poput „Zadnja stvar"„Infra Inga"„Jutro poslije"„Lucija"... Na sceni će biti odjeveni u modele Pepe Jeansa, dok su glavne protagonistice ove suradnje Ivana, Ana P i Ana B.

One su ružičastiji dio Pink Studija (ostatak čine 4 mladića koja ih drže kao kap vode na dlanu). Djevojke kažu da pjevaju čitav život, a za ozbiljno su počele pjevatI (i svirati) prije 7 godina u Pink studiju. Što te djevojke vole? Ivana voli gumene bombone,horor filmove i depresivne kantautore, Ana B voli Glee, marcipan i elektronsku glazbu, a Ana P voli Mačke (životinje i muzikl:)), čokoladu i terce...Djevojke najviše vole Pink Studio!

Savršenim balansom bezbrižnosti i talenta Pink Studio može stati uz bok svjetskim izvođačima sličnog glazbenog izričaja. Snažni plesni ritmovi, prožeti pitkim i melodičnim gitarskim popom s nezaobilaznim elektro-indie elementima, glavne su odlike njihovog glazbenog izričaja. Zbog prvog albuma „Soundtrack za lutku" Pink studio dobio je etiketu „najboljeg pop debija godine", a hit „Jutro poslije" te je godine bio jedan od najtraženijih radijskih singlova. To su, uza svoj rad te osebujan urbani šarm, postigli i uz višegodišnju suradnju s poznatim dvojcem iz Elementala, Shotom i Erolom, pod čijom su producentskom palicom uspješno pomaknuli granice hrvatske pop glazbe.

Drugi album „Pink album" (Menart, 2012.) na domaćim listama pretendira za pop album godine i posjeduje onu magiju zvuka koji će vas opiti i natjerati na konstantno preslušavanje! Nevjerojatno dobar album kojeg većina prepoznaje putem izvrsnih i radiofoničnih singlova. Dva spota s ovog albuma redateljski je potpisala Kristina Bangoura.

Kombinacija melodičnog popa, melankoličnih tema i svjetonazora novog doba koji emociju ističe u prvi plan, ignorirajući sve ono što može narušiti mladenačku idilu, upravo je prava kombinacija koju je nemoguće svrstati u neku kategoriju; power pop ili Indie pop? Možda samo jednostavno - Pink Studio!

Pink Studiju ovo je prvi nastup u 2013. godini, stoga ne propustite zaplesati 18. 1.2013. u malom pogonu Tvornice Kulture!

Cijena je ulaznice mladenački simbolična i bezbrižna poput samog benda:

25kn u pretprodaji i 35kn na ulazu!

Pink Studio i sve novosti pratite na njihovom facebooku

08.01.2013. 15:59:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh