« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci
FESTIVALI

Pine fest objavio raspored po danima i dva nova imena

Yem agencija i Grad Samobor zajedničkim snagama planiraju postaviti Samobor na festivalsku kartu Hrvatske

Prvi Pine fest skupio je sjajna imena
Prvi Pine fest skupio je sjajna imena (Pine fest)
Više o

Samobor

,

izvođači

,

Pine fest

Prvi samoborski Pine fest održat će se 14. i 15. lipnja ove godine u parku ispred Centra za mlade Bunker, a organizatori su objavili raspored nastupa po danima, ali i dva nova imena.

U petak 14. lipnja nastupit će Pips Chips & Videoclips, Vojko V, Nipplepeople, High5 i Lika Kolorado. Drugog dana festivala, u subotu 15. lipnja, nastupit će Hladno Pivo, Krankšvester, Porto Morto te Cubies i Mary May, nova imena festivala koja će svoju glazbu predstaviti samoborskoj publici.

Oba dana publiku očekuju i odlični after partyji na tri stagea te Graffiti na gradele izložba. U petak je na rasporedu DJ Indy i Music bingo aktivacijasilent party, te sve popularniji deep house projekt MYUZ. Subotu rezervirajte za Saturday karaoke fever, DJ Reu i silent party.

Yem agencija i Grad Samobor zajedničkim snagama planiraju postaviti Samobor na festivalsku kartu Hrvatske, a sam lineup nam govori da su u tom naumu već uspjeli. Ulaz na festival je besplatan.

Centar za mlade Bunker je mjesto okupljanja mladih iz Samobora i okolice, mjesto zabave, informiranja, učenja i druženja. Upravo iz tih razloga, kao i kvalitetnog i urbanog koncertnog programa Bunkera, Yem se, uz potporu Grada Samobora, odlučio na novi glazbeni projekt kako bi dodatno popunio već bogatu kulturnu ponudu grada Samobora. Ideja je ne samo Samoborcima omogućiti kvalitetan glazbeni festival, već novim festivalom stvoriti još češću naviku odlaska Zagrepčana na vikend izlete u prekrasni susjedni grad. 

03.06.2019. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh