« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci
NAJAVE

Piknik Park ovaj petak u klubu Sax!

Ulaznice se mogu osigurati na blagajni kluba Sax! po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna, dok će na dan koncerta cijena iznositi 55 kuna

Akustični set bit će uzbudljiv
Akustični set bit će uzbudljiv (Hangtime Agency)
Više o

klub SAX

,

Piknik Park

,

Linkin Park tribute

Nakon dva spektakla koje su priredili u krcatom Boogaloou, Piknik Park vraća se za ovu prigodu s posebnim akustičnim setom najvećih hitova Linkin Parka, benda koji je obilježio život cijele jedne generacije, a to najbolje pokazuje ogroman interes zagrebačke publike.

Kultni zagrebački klub SAX idealno je mjesto za intimnu unplugged svirku koja će se održati ovaj petak, 18. svibnja.

- Ovo nam je četvrti nastup u Zagrebu i jako se veselimo novoj prilici da zasviramo pred jednom od najboljih publika s kojom smo se susretali do sada. Vidi se da Linkin Park ima jako puno obožavatelja jer ekipa pjeva s nama od početka do kraja koncerta. Za Sax! smo priredili akustični set kojeg ćemo prvi put svirati u Hrvatskoj i vjerujemo da će reakcije biti pozitivne. Vidimo se u petak! - izjavio je vokal benda Csányi Zoli.

Kakva bi to bila Linkin Park fešta kada na afteru ne bi bilo najvećih hitova s početka ovog milenija. Triforce Crew će se pobrinuti za hitove bendova kao što su "S.O.A.D.", "Limp Bizkit", "P.O.D.", "Crazy Town" i brojni drugi te rasplesati sve prisutne do kasno u noć.

Ulaznice se mogu osigurati na blagajni kluba Sax! po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna, dok će na dan koncerta cijena iznositi 55 kuna.

Broj ulaznica je ograničen.

16.05.2018. 15:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh