« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci
NOVOSTI

Phison prodaje Kingstonu svoje dionice

Kingston Solutions, Inc. je formiran 2010. godine kako bi ubrzao usvajanje ugrađene memorije

Kingston kupuje
Kingston kupuje (Arhiva)
Više o

Kingston

,

Philson

Kingston Technology Europe Co LLP, podružnica u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i tehnoloških rješenja, je objavila kako će Phison (TPEx:8299) Kingstonu prodati svoje dionice unutar Kingston Solutions, Inc. (KSI), nastale u sklopu zajedničkog ulaganja s Kingston Technology Corporation. Transakcija će omogućiti Kingstonu da postane većinski vlasnik KSI. Phison će nastaviti u svom fokusu na tehnologiji, kao i istraživanju i razvoju, pružajući Kingstonu prvoklasnu podršku i uslugu.

U 2010. godini Phison i Kingston su osnovali KSI kao zajednički pothvat kako bi ubrzali usvajanje eMMC (Embedded Multi-Media Card) rješenja smanjenjem pojedinačnog ulaganja u dizajniranje proizvoda, i ubrzavajući ciklus osmišljavanja proizvoda. To je dopustilo oboma da brže dovedu svoje proizvode na tržište. KSI se oslanjao na Phisonovu stručnost u tehnologiji kontrolera zajedno s Kingstonovom vještinom poslovanja s memorijskim rješenjima kako bi ubrzo postali tržišni lideri u industriji ugrađene memorije.

K.S Pua, CEO i predsjednik Phisona, rekao je: „Kingston ne samo da je dugogodišnji suradnik Phisona, već i jedan od ključnih faktora Phisonovog rasta. Naš odnos ostaje snažan i nastaviti će se. Prodajemo svoje KSI dionice Kingstonu kako bi se mogli usredotočiti na daljnji razvoj naše core tehnologije, kao i bolje postaviti strategiju za naše poslovne ciljeve. Ovaj zajednički pothvat naših dviju tvrtki se pokazao iznimno uspješnim i odslužio je svoju svrhu ubrzavanja tržišnog prihvaćanja eMMC tehnologije. Phison ostaje predan pružanju iste vrhunske razine tehničke podrške za KSI i njihove kupce ugrađene memorije, kao i prije."

„Kako je industrija i naše poslovanje raslo tijekom posljednjih 10 godina, pravo je vrijeme za ovu transakciju. Ona daje Kingstonu veću fleksibilnost prilikom usluge raznovrsnoj bazi kupaca diljem svijeta, kao i mogućnost boljeg postrojavanja strategije i resursa između KSI i njihove matične tvrtke Kingston Technology," rekao je Darwin Chen, predsjednik Kingston Solutions, Inc. „Phison će i dalje biti naš dugoročni strateški tehnološki partner s obzirom da njihovi kontrolori pokreću mnoge Kingstonove proizvode uključujući SSD diskove, USB diskove i memorijske kartice."

Vlasnička transakcija iznosila je 1,781,640,000 NT$.

Za više informacija posjetite kingston.com.

16.07.2020. 08:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh