« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
NOVOSTI

Philipsovi monitori Ultra HD kvalitete i 4K rezolucije na 32 inča

Novi 32-inčni monitor s 4K UHD (Ultra High Definition) upotpunjuje Philipsovu ponudu veličina ekrana s ultra visokom rezolucijom koju već imaju 28-inčni i 40-inčni modeli

Novi Philips monitori
Novi Philips monitori (MMD)
Više o

Philips monitor

,

UltraClear 4K UHD

,

4K Ultra High Definition

MMD, brend licencirani partner za Philipsove monitore i jedan od vodećih brendova na tržištu LCD monitora, najavljuje novi zaslon s 4K Ultra High Definition (UHD) rezolucijom. Novi MMD 32-inčni monitor oznake BDM3275UP dolazi s UHD rezolucijom kao idealan odgovor na rastuću potražnju za visokim rezolucijama u kategoriji srednjih veličina zaslona. Tako korisnici mogu očekivati 4K UHD jasnu sliku do najsitnijeg detalja i uživati u filmovima i igrama te naprednim uredskim aplikacijama.

32 inča briljantne slike

Ovaj najnoviji Philipsov monitor dolazi s 3.840 x 2.160 piksela, UHD odnosno 4K rezolucijom koja pakira četiri puta više piksela po inču ekrana kao i što Full HD (1920 x 1080) donosi četiri puta veću jasnoću. Time novi 32-inčni monitor s 4K UHD (Ultra High Definition) upotpunjuje Philipsovu ponudu veličina ekrana s ultra visokom rezolucijom koju već imaju 28-inčni i 40-inčni modeli. Poput svojih 4K prethodnika, BDM3275UP monitor osigurava zapanjujući doživljaj gledanja uz 10-bitnu dubinu boje bez gradacije, flicker-free tehnologiju sa smanjenim titranjem slike, kao i naprednu IPS-AHVA tehnologiju za iznimno širok kut gledanja od 178 stupnjeva.

O novom zaslonu s UltraClear 4K UHD rezolucijom, Thomas Schade, potpredsjednik EMEA na MMD-u, izjavio je: "32-inčni UHD UltraClear monitor pruža korisnicima kao što su dizajneri, arhitekti i veliki poslovni korisnici još bolji rad na ekranima srednje veličine pritom stavljajući ultra visoku rezoluciju na njihove radne stolove. Uz jasni i vjerni prikaz slike, 4K UHD zaista čini razliku u iskustvu gledanja, zadržavajući vrhunsku preciznost i detalje, čak i kada korisnici rade na više ekrana. Na svojih 32 inča, monitor je dovoljno velik za stvaranje velikog osjećaja prostora ali još uvijek ostavlja dovoljno prostora na radnom stolu."

Jednostavan za povezivanje i zabavu

Na osnovu izuzetno brzih mogućnosti povezivanja kao što su Display Port za brzinu prijenosa podataka do 10,8 Gbps, MHL za izravno povezivanje s mobilnim sadržajima (tijekom punjenja mobilnog uređaja u isto vrijeme), univerzalni HDMI i USB 3.0, novi monitor pruža korisnicima povezivanje na širokopojasne izvore i nesmetano uživanje u video i audio sadržajima s nula latencije i jasnom UHD 4K prikazu. S novim Philipsovim monitorom dolaze i ugrađeni stereo zvučnici koji pružaju visoku kvalitetu zvuka i dodatno upotpunjuju iskustvo gledanja kao i MultiView tehnologija, čime se olakšava složeno izvršavanje više zadataka. Kada se uzme u obzir UltraClear 4K rezolucija, korisnici se mogu nadati besprijekornoj slici izuzetne oštrine u svakom trenutku.

Udobnost na poslu

Uz vrhunsku kvalitetu gledanja, monitor sadrži Smart ErgoBase kako bi se osigurala maksimalna udobnost prilikom uporabe tijekom dugog radnog dana. Tako se omogućuje spuštanje ekrana gotovo do razine stola za udoban kut gledanja, a baza uredno upravlja kablovima smanjujući ih na radnoj površini.

Novi Philipsov 32-inčni monitor s 4K rezolucijom uskoro je dostupan na našem tržištu po cijeni od:

BDM3275UP - 1099 (PDV uključen)

Više informacija o Philipsovim LCD monitorima na: www.philips.com/lcdmonitors

30.06.2015. 16:50:42
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh