« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
NOVOSTI

Philips lansira novi 34 inčni monitor za profesionalne i kućne korisnike

Svestran i bogat različitim značajkama, ovaj monitor odličan je izbor kako za profesionalne tako i za kućne korisnike

Sjajan monitor!
Sjajan monitor! (Philips)
Više o

Philips monitori

,

Philips BDM3470UP

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brend licencirani partner Philips monitorsa najavljuje ponovo lansiranje Philips BDM3470UP modela koji se iskazao još 2015. godine, a sada se nakon pauze, ponovo u punom sjaju vraća u trgovine.

Ovaj 34 inčni (86.7 cm) UltraWide QHD monitor opremljen je širokim spektrom značajki i inovativnim tehnologijama kako bi povećao produktivnost korisnika u uredima i maksimizirao udobnost gledanja kod kuće. CrystalClear i IPS tehnologija omogućuju sjajne slike i boje dok UltraWide Multiview zaslon pruža korisnicima veliki prostor na ekranu bilo za posao ili gejming.

USB 3.0 i HDMI priključci omogućuju jednostavno povezivanje, dok SmartErgoBase postolje osigurava optimalnu udobnost za sve korisnike. Svestran i bogat različitim značajkama, ovaj monitor odličan je izbor kako za profesionalne tako i za kućne korisnike.

Blistave panoramske slike

Novi Philips BDM3470UP monitor posebno je zadovoljstvo gledati. Njegov UltraWide 21:9 format kombiniran s CrystalClear Quad HD 3440x1440 rezolucijom znači da korisnici mogu uživati u vrhunskoj panoramskoj slici s iznimnim detaljima. Impresivne vizualne performanse monitora obogaćene su snagom IPS tehnologije koja pruža kristalno čiste slike i raskošne boje te čini pregledavanje slika, gledanje filmova ili pretraživanje interneta posebnim užitkom za oči. IPS zaslon također pruža ekstremno široke kutove gledanja od 178 stupnjeva što omogućuje korisnicima gledanje sadržaja na ekranu iz bilo kojeg kuta.

Philips BDM3470UP model dolazi opremljen sa SmartUniformity, posebnom značajkom koja eliminira oscilacije boja i svjetline i na taj način osigurava fotografima, grafičkim dizajnerima i drugim profesionalcima u vizualnoj umjetnosti da imaju potpuno povjerenje u točnost boja njihovih slika.

Prostrani ekran

Philips BDM3470UP monitor dolazi u veličini od 34 inča (86.7 cm), format koji korisnicima nudi puno prostora za sve njihove projekte. Bez obzira rade li sami ili u grupama, ovaj monitor je dovoljno širok da zadovolji velike tablice, paralelne usporedbe grafikona, detaljne CAD-CAM sustave ili sve njih odjednom. MultiView opcija dodatno pridonosi svestranosti ovog monitora omogućujući korisnicima da povežu više uređaja te sadržaj s tih uređaja simultano gledaju na jednom ekranu monitora. Ljubitelji multitaskinga zasigurno će obožavati ovu značajku koja obećava poboljšanje produktivnosti i kombinaciju posla i zabave i to sve na jednom monitoru. U slučaju da je korisnicima potrebno još više prostora na ekranu ovaj monitor ima ultra tanki okvir što omogućuje jednostavno postavljanje jednog monitor pored drugog bez vidljivih prepreka za još prostraniju radnu površinu ili odlično gejming iskustvo.

Maksimalna udobnost i praktičnost

Korisnici novog Philips BDM3470UP modela moći će maksimalno iskoristiti sve mogućnosti monitora zahvaljujući nizu značajki koje povećavaju udobnosti i mogućnosti povezivanja. Za smanjenje fizičkog napora nakon dugog dana provedenog pred ekranom ovaj monitor opremljen je SmartErgoBase postoljem koje omogućuje naginjanje, okretanje i zakretanje monitora kao i podešavanje visine za postavljanje najboljeg kuta i visine za svakog korisnika. Uz to, monitor ima i praktičnu značajku za upravljanje kabelima za smanjenje nereda na radnom stolu prouzrokovanog velikom količinom kablova.

Monitor je opremljen Super-Speed USB 3.0 priključkom koji omogućuje prijenos podataka brzinom 10 puta bržom od standardnog USB 2.0. Tu je i HDMI priključak za prihvaćanje visokokvalitetnih digitalnih videozapisa i zvuka koji se prenose preko jednog kabela s računala ili svih vrsta AV izvora. Posljednje, ali ne i manje važno su dva visoko kvalitetna stereo zvučnika za beskrajne audio-vizualne užitke

Novi Philips BDM3470UP već je dostupan u trgovinama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od

Philips BDM3470UP - 4.899 kuna

Za više informacija o Philips monitorima posjetite: https://www.philips.hr/c-m-so/monitori

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal >>

21.11.2018. 09:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh