« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci
NOVOSTI

Philips ima još dva modela E gaming linije

Philipsova E linija monitora za PC gaming povećava svoj portfelj sa dva nova monitora

Širi se gama...
Širi se gama... (Philips)
Više o

Philips

,

monitori

,

gaming

MMD, vodeći stručnjak za monitore i brand licencirani partner Philips monitorsa, najavljuje dva nova monitora u najnovijoj Philips E liniji za PC gaming: Philips 242E1GAEZ monitor (23.8 inča / 60.5 cm dijagonala) i Philips 242E1GAEZ monitor (68.6 cm). Sa postoljem podesivim po visini kako bi se povećala udobnost korištenja, ova dva modela kombiniraju značajke usmjerene na zabavu i ergonomiju kako bi osigurali idealno iskustvo gledanja.

Monitori više nisu namijenjeni za jednostavne zadatke već predstavljaju svakodnevnog suputnika korisnicima za što više aktivnosti, čineći život lakšim i ugodnijim. Novi lansirani monitori predstavljaju savršenu kombinaciju visoko cijenjenih značajki kod mladih i samozaposlenih, podržavajući ih radu i učenju, ali i u virtualnom svijetu za cjelovitu zabavu kao što su gaming, stupanje u kontakt s ljudima putem društvenih mreža, gledanje video sadržaja i još mnogo toga.

Najbolje PC gaming iskustvo

U igrama nisu dopušteni kompromisi i niti jedan igrač ne bi trebao pristajati na manje. Svako igranje mora biti najbolje podržano i što je moguće fluidnije, a uz životopisne i kristalne slike fokus može biti isključivo na akciji. Monitori Philips 242E1GAEZ i Philips 272E1GAEZ dolaze s AMD FreeSync Premium koji jamči visoku brzinu osvježavanja, nisku kompenzaciju sličica u sekundi (FPS) i malu latenciju za sve igraće sesije. Zahvaljujući brzini osvježavanja od 144 Hz i brzom odzivu od 1 ms (MPRT), ova dva modela nude brzu sliku bez zastajkivanja koja će poboljšati igrače dajući im najbolje u igrama gdje je brzina ključna, poput trkaćih, akcijskih i FPS igara.

Isporuka životopisnih slika

Projekcija slike je presudno kako za monitore Philips 242E1GAEZ i Philips 272E1GAEZ tako i za zabavu. Ovi modeli dolaze s Ultra Wide-Color tehnologijom koja pruža širi spektar boja, životopisne slike sa zelenom nijansom prirodnijeg izgleda, svjetlijim crvenim i dubljim plavim bojama. SmartContrast, s druge strane osigurava bogate crne detalje. Igrači sada mogu personalizirati sliku po svojoj želji zahvaljujući optimiziranom načinu SmartImage, osiguravajući najbolje performanse.

Za svaki dnevni zadatak

Monitori Philips 242E1GAEZ i Philips 272E1GAEZ imaju VA LED panel koji koristi naprednu tehnologiju okomitog poravnavanja za više domena za svijetle slike i time daje izuzetno širok kut gledanja od 178 stupnjeva. Ova značajka pomaže u rješavanju bilo kojeg radnog zadatka, ali i u izvrsnom pogledu prilikom pregledavanja interneta i rada s grafičkim aplikacijama. Ako obično provedete dan ispred zaslona, ovi monitori imaju ergonomske značajke koje će vam pomoći: podešavanje visine od 100 mm i s nagibom od -5 do 20 stupnjeva, s lakoćom ćete pronaći svoj najudobniji položaj; štoviše, vaše oči će imati koristi od Flicker-Free tehnologije i od LowBlue načina rada.

Monitori Philips 242E1GAEZ i Philips 272E1GAEZ bit će dostupni krajem studenog ove godine s preporučenom maloprodajnom cijenom od:

Philips 242E1GAEZ - 1.417 kuna (bez PDV-a)

Philips 272E1GAEZ - 1.792 kuna (bez PDV-a) 

20.11.2020. 09:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh