« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
GAMERSKA MRCINA

Peugeot Vision Gran Turismo

Peugeot Vision Gran Turismo: s mjesta do 100 km/h za 1,73 sekunda – namijenjen isključivo vlasnicima igre Gran Turismo (GT6) za PlayStation 3

Gamerska mrcina u ultimativnoj igrici
Gamerska mrcina u ultimativnoj igrici (Automania)
Više o

PlayStation 3

,

Peugeot Vision Gran Turismo

,

GT6

,

Gran Turismo

Peugeot Vision Gran Turismo prvi se put pojavljuje u igri Gran Turismo 6. S omjerom mase i snage 1 prema 1, odnosno 875 kg na 875 KS, i s ubrzanjem od 0 do 100 km/h za 1,73 sekunde, Peugeot milijunima igrača nudi vožnju ovog superautomobila namijenjenog isključivo vlasnicima igre Gran Turismo (GT6) za PlayStation 3.

Nakon više od 15 trkaćih automobila Peugeot predstavljenih u virtualnoj verziji Vision Gran Turismo, Peugeot je uspješno odgovorio na izazov koji je postavio Kazunori Yamauchi, tvorac iznimne automobilske simulacije: osmisliti automobil posebno za 15. godišnjicu igre.

Dizajneri marke Peugeot i inženjeri odjela Peugeot Sport stvorili su izniman superautomobil koji objedinjuje nezaobilazna obilježja automobila visokih performansi za utrke izdržljivosti koji do izražaja dolazi u visokoj razlučivosti igre Gran Turismo 6.

Na prvi pogled, Peugeot Vision Gran Turismo ističe se svojom kompaktnom siluetom oblikovanom da siječe zrak i koja doseže tek 1,04 metra visine te gotovo potpunim izostankom aerodinamičnih elemenata. Zahvaljujući njegovoj konstrukciji, aerodinamički potisak stvara sama karoserija.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

09.05.2015. 11:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh