« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
AKUTNA LEUKEMIJA

Petrov: Nogomet je za mene završio, počinje borba za život

Kapetan bugarske reprezentacije i premijerligaša Aston Ville ovog je tjedna saznao da boluje od vrlo teške bolesti

Fotografija vijesti
Više o

nogomet

,

Aston Villa

,

leukemija

,

Stilijan Petrov

Nakon što mu je ranije ovog tjedna dijagnosticiran akutni oblik leukemije, slavni kapetan bugarske nogometne vrste i Aston Ville Stilijan Petrov objavio je naprasni kraj karijere, prenosi Hina.

"Ovo je kraj, za mene je nogomet završio. Sada me očekuje borba za život i ja ću se boriti", rekao je 32-godišnji Petrov koji je sa 105 nastupa rekorder po broju odigranih utakmica za Bugarsku.

Petrov je u razgovoru za bugarski sportski dnevnik tema Sport izjavio kako je tijekom prvog poluvremea prošlotjedne prvenstvene utakmice protiv Arsenala osjetio čudnu glavobolju, pa mu je klupski liječnik savjetovao izlazak iz igre na poluvremenu.

"Ostao sam bez snage vrlo rano u drugom poluvremenu što je vrlo neobično za mene. Ali, to je život, prošli tjedan smo pili kavu u Londonu, a sada govorimo o bolesti. Zahvaljujem se svima koji su mi pružili riječi potpore iz svih krajeva svijeta, ali naravno da me najviše ohrabruju dobre želje iz moje Bugarske. To mi daje snagu i vjeru da ću se jednoga dana oporaviti", izjavio je Petrov.

31.03.2012. 19:25:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh