« Znanost
objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci
RADIONICE

Peti tjedan Ljeta kod Tesle

Mjesto je rezervirano tek po potvrdi organizatora. Broj sudionika je ograničen

Ljeto kod Tesle
Ljeto kod Tesle (Arhiva)
Više o

TMNT

,

Ljeto kod Tesle

Peti tjedan programa 'Ljeto kod Tesle' ugošćava Impact Hub Zagreb koji će se predstaviti radionicom/igrom Prototip za sve male i velike koji žele dobiti crni pojas u kreativnom i kritičkom razmišljanju te saznati kako učenje povezati sa zabavom i igrom dok osmišljavaju svoj super projekt kojim će spasiti planetu Zemlju! 

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a mjesto na radionici potrebno je prethodno rezervirati na mail kosjenka.laszlo.klemar@tmnt.hr. Mjesto je rezervirano tek po potvrdi organizatora. Broj sudionika je ograničen.

Radionice:  

Impact Hub Zagreb: Prototip
Vrijeme održavanja: utorak, 3. kolovoza 2021., 10:00 - 14:00h

Kontakt za medijske izjave:

Kosjenka Laszlo Klemar, kosjenka.laszlo.klemar@tmnt.hr, 091/573 0082
Deborah Hustić, deborahhustic@gmail.com, 095/3555 741

Fotografije za potrebe objave možete preuzeti na linku: https://jumboiskon.tportal.hr/share/e44c5bab-2fb1-41b5-beea-8b7f14b54b52

Opis radionice: 

Zaigraj igru osmišljavanja ideja, otkrij svoje supermoći na radionici i spasi planetu Zemlju!

Prototip je edukativna igra u kojoj su odrasli i djeca zajedno, u timu, posvećeni određenom problemu kojeg moraju riješiti brzo, učinkovito i kreativno, pomoćusvojih vlastitih supermoći! Što je maštovitije rješenje, to je njihov prototip (prikaz ili model rješenja) luđi, a zabava i učenje bolji! Kroz igru učimo o kreativnom, kritičkom razmišljanju, komuniciranju, konstruktivnom rješavanju nenadanih situacija, timskom radu i jačamo povjerenje u vlastite vještine i njihovu moć poticanja promjena oko nas.

O voditeljici: 

Helena Habdija rođena je u Bjelovaru, završila je studij predškolske nastave i umjetnosti u Zagrebu na Učiteljskom fakultetu. Nakon fakulteta nastavila se profesionalno usavršavati na području raznih metodologija učenja i podučavanja te dječje psihologije čime se profilirala kao vrhunski edukator i mentor. Svakog učenika promatra kao izniman potencijal kojeg svojim dinamičnim i inspirativnim pristupom potiče na oslobađanje skrivenih talenata. Od 2015. godine kontinuirano radi na raznim akcelerator i pred-akcelerator programima od kojih izdvajamo: FutureStart pre-accelerator, Forge Accelerator, Dotforge Accelerator. Izuzetno je svestrana i inspirativna jednostavna za komunikaciju, podršku prenošenje iskustava i znanja. Trenutno je konzultantica za YEPP Europe, Projekt managerica za Youth Bank International i Impact Hub Zagreb.

O organizaciji:
Impact Hub Zagreb je dio mreže koju čini više od 100 Impact Hubova u više od 55 zemalja te s više od 16.500 članova. Platforma smo i mreža koja inovacijama u edukacijskom pristupu, savjetovanjem i podrškom doprinosi:
1. razvoju potencijala mladih da postanu otporni i aktivni nositelji promjena
2. mikro poduzetnicima da osiguraju svoju poziciju na tržištu te postignu željeni pozitivan utjecaj kroz svoje poslovanje.

29.07.2021. 14:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh