Metro-portal.hr

objavljeno 29.07.2021. 14:21:00
RADIONICE

Peti tjedan Ljeta kod Tesle

Mjesto je rezervirano tek po potvrdi organizatora. Broj sudionika je ograničen

Ljeto kod Tesle
Ljeto kod Tesle (Arhiva)

Peti tjedan programa 'Ljeto kod Tesle' ugošćava Impact Hub Zagreb koji će se predstaviti radionicom/igrom Prototip za sve male i velike koji žele dobiti crni pojas u kreativnom i kritičkom razmišljanju te saznati kako učenje povezati sa zabavom i igrom dok osmišljavaju svoj super projekt kojim će spasiti planetu Zemlju! 

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a mjesto na radionici potrebno je prethodno rezervirati na mail kosjenka.laszlo.klemar@tmnt.hr. Mjesto je rezervirano tek po potvrdi organizatora. Broj sudionika je ograničen.

Radionice:  

Impact Hub Zagreb: Prototip
Vrijeme održavanja: utorak, 3. kolovoza 2021., 10:00 - 14:00h

Kontakt za medijske izjave:

Kosjenka Laszlo Klemar, kosjenka.laszlo.klemar@tmnt.hr, 091/573 0082
Deborah Hustić, deborahhustic@gmail.com, 095/3555 741

Fotografije za potrebe objave možete preuzeti na linku: https://jumboiskon.tportal.hr/share/e44c5bab-2fb1-41b5-beea-8b7f14b54b52

Opis radionice: 

Zaigraj igru osmišljavanja ideja, otkrij svoje supermoći na radionici i spasi planetu Zemlju!

Prototip je edukativna igra u kojoj su odrasli i djeca zajedno, u timu, posvećeni određenom problemu kojeg moraju riješiti brzo, učinkovito i kreativno, pomoćusvojih vlastitih supermoći! Što je maštovitije rješenje, to je njihov prototip (prikaz ili model rješenja) luđi, a zabava i učenje bolji! Kroz igru učimo o kreativnom, kritičkom razmišljanju, komuniciranju, konstruktivnom rješavanju nenadanih situacija, timskom radu i jačamo povjerenje u vlastite vještine i njihovu moć poticanja promjena oko nas.

O voditeljici: 

Helena Habdija rođena je u Bjelovaru, završila je studij predškolske nastave i umjetnosti u Zagrebu na Učiteljskom fakultetu. Nakon fakulteta nastavila se profesionalno usavršavati na području raznih metodologija učenja i podučavanja te dječje psihologije čime se profilirala kao vrhunski edukator i mentor. Svakog učenika promatra kao izniman potencijal kojeg svojim dinamičnim i inspirativnim pristupom potiče na oslobađanje skrivenih talenata. Od 2015. godine kontinuirano radi na raznim akcelerator i pred-akcelerator programima od kojih izdvajamo: FutureStart pre-accelerator, Forge Accelerator, Dotforge Accelerator. Izuzetno je svestrana i inspirativna jednostavna za komunikaciju, podršku prenošenje iskustava i znanja. Trenutno je konzultantica za YEPP Europe, Projekt managerica za Youth Bank International i Impact Hub Zagreb.

O organizaciji:
Impact Hub Zagreb je dio mreže koju čini više od 100 Impact Hubova u više od 55 zemalja te s više od 16.500 članova. Platforma smo i mreža koja inovacijama u edukacijskom pristupu, savjetovanjem i podrškom doprinosi:
1. razvoju potencijala mladih da postanu otporni i aktivni nositelji promjena
2. mikro poduzetnicima da osiguraju svoju poziciju na tržištu te postignu željeni pozitivan utjecaj kroz svoje poslovanje.

29.07.2021. 14:21:00
http://metro-portal.hr/peti-tjedan-ljeta-kod-tesle/133400/