« Seks
objavljeno prije 11 godina
ISKUSTVO

Pet tipova žena s kojima morate u krevet

Muškarci vole misliti da su iskusni u krevetu, no ako nisu bili sa svih ovih pet tipova, ne mogu se tako predstavljati

Iskustvo je važno
Iskustvo je važno (Dreamstime)
Više o

seks

,

starije žene

,

iskustvo

,

tipovi žena

,

intelektualke

,

zavodnice

Ako je vjerovati najpoznatijoj seksualnoj terapeutkinji u SAD Gildi Carle, poznatoj po savjetovanju hollywoodskih zvijezda, muškarci bi prije braka trebali isprobati razne tipove žena kako bi stekli dovoljno iskustva za uspješnu vezu.

U slučaju da vam ovo zvuči kao savjet Žuži Jelinke, nećemo vas osuditi ako odklikate dalje, no možda bi ipak bilo zanimljivo saznati kakve to tipove žena preporučuje slavna Dr. Gilda.

Za početak, starije žene. Bile su svugdje, vidjele svašta i imaju životnu mudrost koja vam nasušno treba. Uz to, naučit ćete kako zadovoljiti iskusnu ženu, što nije mala stvar. 

Slijede žene koje su uvijek u društvu muškaraca, izgledaju i ponašaju se normalno, no vole sport i Stalloneove filmove. Toliko su slične vašem muškom društvu da se pred njima ne trebate prenemagati, što će vam pomoći da se opušteno ponašate pred drugim ženama. 

Žene slobodnog duha slijede na listi jer takve spontane, kreativne i spiritualne duše koje ne razmišljaju nego se oslanjaju na intuciju mogu vas naučiti raznim stvarima. Primjerice, kako živjeti bez strogog plana, opušteno i uživajuži.

Intelektualke su, naravno, potpuno drugačije na jedan čudan način, a poslužit će vam za razbijanje straha pred pametnih ženama i omogućiti vam da vam um stalno bude oštar i spreman. Uz to, cijenit ćete svaki aspekt ženskog ponašanja, što je dragocjeno iskustvo.

Za kraj, zavodnice. Njih ste uvijek gledali uzdišući, a u jednom trenutku morate prelomiti u sebi i pokušati zavesti njih. Takav tip veze, temeljen isključivo na ludom seksu također treba isprobati kako bi se mogli podsjetiti tih iskustava kad poželite ponovno zavesti svoju dragu.

14.05.2013. 23:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh