« Život
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
ČUDNE BILJKE

Pet stvari koje su ženama strašno privlačne

Ako mislite da žene bježe od muškaraca koji se znoje i koji imaju sijedu kosu, prevarili ste se

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Dreamstime)
Više o

žene

,

muškarci

,

sijeda kosa

,

naočale

,

znoj

,

ožiljci

Neke žene traže pravu ljubav, nekima je važniji novac, a nekima zabava. Neke traže mišićave nabildane frajere, a nekima su draži debeljuškasti tipovi nježnog pogleda. No, ovakav popis stvari (bolje rečeno osobina) sigurno još niste pročitali. Dakle, što žene zapravo vole na muškarcima?

Sijeda kosa

Dečki, pogledajte samo George Clooneyja (kao i žene s kojima je hodao) i sve će vam biti jasno. Muškarci danas sve više brinu o svom izgledu pa tako i više boje svoju sijedu (ili posijedjelu) kosu u crnu, a da ne shvaćaju da su upravo sijedi pramenovi ono što je ženama privlačno. Istraživanje koje je napravio Match.com pokazalo je da čak 72 posto žena misli da je sijeda kosa seksi!

Ožiljci

Ožiljak sam po sebi nije toliko fascinantan, već priča kako ste ga zadobili (žene se valjda nadaju da ćete imati uzbudljivu priču poput onih akcijskih junaka iz filmova). No, činjenica je da žene vole tajnovitost, posebice kad uključuje neku opasnost, što je uvijek seksi.

Znoj

Prava vijest za pravog muškarca - znoj može biti jaaako seksi! Što mislite zašto žene luduju za rock zvijezdama? Ne samo zbog njihovog izgleda (nisu baš svi tako zgodni). Čak su i znanstvenici sa Sveučilišta Berkeley potvrdili da kemikalija androstadienon koja se nalazi u muškom znoju povećava razinu hormona u žena, kao i njihovo seksualno uzbuđenje. Ipak, ostanite umjereni i ne bacajte odmah sve dezodoranse i parfeme iz kupaonice.

Kućne biljke

O, da! Bez obzira na svu sijedu kosu, znoj i brojne ožiljke, pravi muškarac brine se za svoje biljke i svjestan je okoliša. To ženi pokazuje da je strpljiv i brižan, te da ima njegovateljski duh. Stručnjaci kažu: ako se možete brinuti za svoj vlastiti vrt barem pola sata tjedno, to može popraviti vaše zdravlje i vašu izvedbu u krevetu.

Naočale

Ženama su privlačni muškarci koji nose naočale jer se čine inteligentnijima od onih koji ih ne nose. A ako je muškarac inteligentan, to znači da je vjerojatno zreliji i s njim se lakše može zapodjenuti razgovor.  

22.12.2009. 20:41:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh