« Fun
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
NEPOBITNE ČINJENICE

Pet razloga da nabavite psa umjesto frajera

Muškarci su uglavnom odlični kad nam netko treba prigovoriti zbog par kilograma viška ili popljuvati ručak koji smo skuhale. Za sve ostalo, psi su naprosto puno bolji izbor

Fotografija vijesti
Više o

psi

,

kućni ljubimci

,

muškarci i žene

,

ljubavne veze

Unatoč tomu što svi imamo onu jednu prijateljicu s čudesnim frajerom, nama ostalima dobro je jasno da su idealni muškarci (ili barem oni prihvatljivi!) prava rijetkost, rezervirana isključivo za one kojima je sjekira dobrano upala u med.

Leže na kauču po cijele dane i žale se da im smrde vlastite čarape, dolaze kući u pola dva ujutro bazdeći po onoj najjeftinijoj rakijetini i misle kako je to simpatično, varaju nas s mlađim ženama i tvrde kako ne mogu ništa protiv majke prirode te nam neprestano prigovaraju zbog tri kile viška, dok oni svoj „ponos" nisu već deset godina uspjeli vidjeti od pivske trbušine koju su brižno uzgojili i koja im zaklanja pogled.

S druge strane, kućni ljubimac poput vjernog i dobroćudnog psa ima sve prednosti života s drugim bićem, a niti jednu manu koju sa sobom život s prosječnim frajerom redovito nosi. Ne vjerujete nam? Ovih pet argumenata promijenit će vam mišljenje.

1. Pse nije briga jeste li dobili koji kilogram ove zime

Vjerovali ili ne, vaš će vas pas bezuvjetno voljeti unatoč svemu. Štoviše, sasvim je vjerojatno da će im malo više vas biti baš super za maženje. Za razliku od muškaraca, dok god redovito hranite, mazite, šećete i volite svog psa, bit ćete njegova kraljica svijeta, bez obzira na vaš konfekcijski broj. Nažalost, koliko vas ovo može reći za svoje frajere?

2. Psi nikad ne varaju

Ne trebate mu kopati po e-mailu, Facebooku i SMS porukama, niti tražiti suptilne promjene u navikama ili ponašanju kako biste potvrdili svoje sumnje. Nikad nećete dolaziti kući s posla, a da će vas pas pritom biti sklupčan na pragu sexy susjede. Psi su već tisućama godina naši najvjerniji životinjski prijatelji i učinit će sve da vas zaštite u svakoj situaciji. Baš zbog toga im ne pada napamet da posvećju svoju pažnju bilo kome osim vama.

3. Psi nikad ne dolaze kući pijani

Osim što bi takvo nešto bilo iznimno pogubno za njih, budući da vrlo slabo podnose alkohol, psima ne pada na pamet raditi nešto drugo dok god ste vi raspoloženi za druženje, bez obzira radilo se o vikendu, radnom danu ili godišnjem odmoru.

4. Psi se obožavaju maziti

Psi nemaju nikakvih skrivenih motiva ili tajnih planova dok vam dolaze i traže da ih mazite (za razliku od prosječnog muškarca). Vjerujemo da su iznimno rijetki psi koji se ne bi mazili s gazdom cijeloga dana ukoliko biste im to dopustili. S druge strane, ne možemo ih kriviti. Tko se ne bi želio maziti s kraljicom svijeta?

5. Psi su uvijek sretni kad vas vide

Riječ „sretni" uglavnom nije dostatna da opiše osjećaj koji proživljava vaš pas kad čuje vaš automobil kako se parkira u dvorištu ili vaše korake kako se približavaju ulaznim vratima. Bez obzira jeste li otišli na sedmodnevni odmor ili do obližnje trgovine, vaš će pas biti oduševljen činjenicom da ste se vratili kući. Recite nam, kad se zadnji put vaš muškarac veselio što ste došli doma?

Žao nam je dečki, ali dokazi ne lažu. Psi su naprosto bolji od vas.

12.03.2012. 14:20:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    urbanjungle
    12.03.2012. 15:24
    Ne želim vizualizirati točku br. 6.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh