« Žene
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
SEXY KIT

Neizostavni alati seksi predatorice

Ovo nije vrijeme sramežljivih, slabašnih i plašljivih žena - zato se ne ustručavajte s vremena na vrijeme uzeti stvaru svoje ruke, uz pomoć malo 'opreme'

Fotografija vijesti
Više o

žene

,

seks

,

lisičine

,

svileni šal

,

uniforma

Ako se pitate kako najvatrenije žene izluđuju svoje muškarce, odgovor je vrlo jednostavan - osim one potrebne doze strasti, seksi predatorice imaju posebnu opremu koja im je manje-više uvijek pri ruci:

1. Budite domina. Ženu ništa ne čini toliko seksi i samouvjerenom kao što je par ubojitih potpetica. Istina, katkada je prava muka nositi ih, ali one će vam sigurno omogućiti privlačenje muške pozornosti. I jednom kad svog partnera odvučete u sobu nema razloga da ih skidate. Gazite ga nježno, neka zna tko je gazda. Muškarci vole biti podređenima, bar u spavaćoj sobi.

2. Jedite sve što možete: Zaboravite na staro donje rublje i svakako pri ruci imajte ono seksi i jestivo za posebne prigode. Da, neka vas dragi doslovno pojede. Probudit ćete strast u njemu, a ujedno ćete mu zadovoljiti i potrebu za slatkim. Iako pravi šećer dolazi tek na kraju.

3. Uhićen si: Ovo nije vrijeme sramežljivih, slabašnih i plašljivih žena. Uzmite stvar u svoje ruke i katkad pokažite svoju nadmoć. Nabavite par lisičina za ruke, u sex-shopu naravno, i neka bar jedno večer vaš dragi bude ljubavni rob. Uostalom, općepoznato je da muškarci vole kad se stvari u sobi začine na ovakav način. Na kraju, lisičine uvijek možete nositi sa sobom u torbi. Nikad se ne zna kad vam mogu dobro doći. Strast je nepredvidljiva.

4. Patrola po njegovim zonama. Svileni šal. O važnosti predigre ne treba previše govoriti.Toliko je načina na koje možete zadovoljiti muškarca. Prekrijte mu oči, polijevajte ga uljem, masirajte ga, kapajte vosak po njemu (prije toga ga vežite lisičinama), škakljajte mu tijelo i osjetila. Izludite ga.

5. Uniforma: Muške fantazije počinju s odjećom. Uniforma čistačice, medicinske sestre, vojne oficirke, zanosne plesačice... uz razne dodatke i alate savršeno su oružje koje će zaintrigirati svakoga muškarca, a kamoli vašeg partnera kojega dobro poznajete. Imajte nešto takvo, nešto za što znate da bi vas dragi u tome rado vidio/gledao. I, ovisno o uniformi ili odijelu, igrajte prikladnu ulogu.

30.03.2010. 19:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh