« Fun
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
TAMNA STRANA

Pet crtanih likova koji su sigurno bili na drogama

Koje to opijate koriste neki od naših najdražih animiranih zvijezda? Ukratko, sve

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Wikipedia)
Više o

droga

,

marihuana

,

Shaggy

,

šiljo

,

pero djetlić

,

scooby doo

,

popaj

,

pepe le tvor

Malo je vjerojatno da se itko ikad zapitao zašto se određeni crtani likovi ponašaju tako kako se ponašaju iako su simptomi bili i više nego očiti. Neke od najvećih crtanih zvijezda, kao i njihove ljudske kolege iz Hollywooda, Bollywooda i tko zna kojih još sve woodova, sigurno su na drogama. I teškima i lakima. A pokazatelja je mnogo:

Scooby Doo i Shaggy - marihuana. Njih dvojica su definitivno opušteni dio ekipe Mystery, Inc.-a. dodajte k tome još i činjenicu da sa sobom uvijek imaju junk-food (poznato je da se nakon marihuane ogladni i obično jede loša hrana), da su paranoični kad je u pitanju manje-više sve te da se vozaju unaokolo u kombiju, lako se da zaključiti da ovi momci 'duvaju' gdje god stignu. Usto, ne zaboravite da u gotovo svakom prizoru kad kombi kreće iza njega ostaje poprilična količina dima (malo je vjerojatno da je od izgaranja goriva) - dečki rokaju po bongu samo tako.

Pero Djetlić - kokain. Hiperbrzi, energični Pero jednostavno je nezadrživ i previše frenetičan da bi predstavljao zdravorazumsko stvorenje na crtanom filmu. Razmislite, nema epizode u kojoj on ne skače od zida do zida, onako buljavih i raširenih očnih zjenica, kao da ima bube u guzici. Pero šmrče -i točka!

Šiljo - ljepilo. Bilo bi nepravedno reći da pati samo od niskog IQ-a. To dokazuju njegove motoričke vještine; svako malo pada na pozadinu, hoda na vrlo neuobičajen način. Ovaj Mickyjev frend definitivno snifa ljepilo ili u najmanju ruku neki lak.

Popaj/Popeye - steroidi. Špinat vas čini jakima? Malo morgen! Dobro, čini, ali ne tako brzo kao što nas Popaj uvjerava. Simptomi upotrebe steroida su nagli porast mišićne mase, povećanje razine agresivnosti i osjećaj nepobjedivosti. Zvuči li vam poznato? Eh, da, još jedan od simptoma je donošenje loših odluka, što bi moglo objasniti činjenicu da je Popaj još uvijek s ne baš tako privlačnom Olivom.

Pepe Le Tvor - Ecstasy. Malo tko je toliko opijen ljubavlju kao Pepe. On voli sve i svakoga. I to vrlo intenzivno. Sve to u kombinaciji s činjenicom da uživa u trljanju rukama po tijelima dama vrlo lako se dolazi do zaključka da je Pepe svojevremeno bio redovit gost podzemne rave scene.

Argumente je teško pobiti. Pokazatelji su jasni. I u animiranom svijetu šmrču, duvaju, puše, uvlače, povlače, razvlače, ubrizgavaju, (nastavi niz)_______. I prije nego počnete s uvredljivim, razočaranim, bezobraznim, 'pro i con' komentarima, imajte na umu da se ovdje radi o zezanciji. A najbolje bi bilo da s nama podijelite ono što ste i sami primjetili kod drugih crtanih likova - dakle, simptome i opijate koje koriste. Razotkrijmo ih sve do jednoga!

15.03.2010. 15:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh