« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
SPOT

PC & VC Dementor, verzija s albuma Akustični Walt

Videospot za akustičnu verziju pjesme “Dementor” grupe PipsChips&Videoclips doživio je svoju službenu premijeru

Spot za akustičnu verziju Dementora
Spot za akustičnu verziju Dementora (Screenshot YouTube)
Više o

novi spot

,

Pips Chips & Videoclips

,

Dementor

,

Akustični Walt

Pjesma "Dementor" u svom originalu se nalazi na "Waltu", domaćem rock albumu 2013. godine. U videospotu, snimljenom u njihovoj prostoriji za vježbanje mobitelima i padovima, bend je odlučio iskoristiti verziju objavljenu na izdanju "Akustični Walt".

Final se od danas može vidjeti na YouTubeu i bit će posljednja nova glazba koju Pipsi puštaju u eter prije koncerta u Domu sportova 6. prosinca.

Najvažniji nastup svoje karijere PipsChips&Videoclips shvatili su maksimalno ozbiljno, stoga već sad, gotovo mjesec dana ranije imaju pripremljenu kompletnu set listu koju sljedećih tjedana čeka poliranje u "rupi". U Domu sportova publiku očekuje ukupno 24 pjesme u dva i pol sata svirke tijekom koje će bend dotaknuti mnoge važne točke 22 godine duge karijere.

Bez namjere da se otkriva previše koncert će otvoriti "Dementor", aktualan singl, a zatvoriti prikladna "Na putu prema dolje". Između njih grupa je strateški rasporedila vječne "Gume na kotačima", "Htio bi da me voliš", "Malena", "Ljubav", "Dan, mrak", "Ljeto '85", "Pjevač Beatlesa & Stonesa", "2x2", "Plači", mnoge, mnoge druge, kao i gostovanja i iznenađenja koja moraju biti sastavan dio ovoliko važnog događaja. Dobar dio set liste grupa će "testirati" prije Zagreba na koncertu u splitskom Judinom drvu 22. studenoga.

 

Potvrđena je i službena satnica koncerta. Vrata Male dvorane Doma sportova otvorit će se 6. prosinca u 20:00. Indie rock trio Punčke nastupaju u 21:00, a Pipsi se na pozornicu penju u 21:45.

 

Ulaznice

Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kn, dok im se na dan koncerta cijena penje na 90 kn.

 

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty Old Shop, Tratinska 22

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7

  • Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

  • Prodajna mjesta Eventima i www.eventim.hr

 

Pipse u Dom sportova dovodi LAA.

18.11.2014. 13:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh