« Film
objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana
COOL

Pay It Forward u Hrvatskoj

Zatražite besplatne ulaznice za CineStar za film „Poslije smrti“ ili uplatite za drugoga tko ih sebi ne može priuštiti

Poslije smrti
Poslije smrti (Arhiva)
Više o

Poslije smrti

,

Pay It Forward

Nakon što je „Zvuk slobode" osvojio svijet, poharao kino blagajne i ostavio za sobom neke jake studijske naslove, skrenuta je pažnja na novu inovativnu studijsku platformu, koja posluje po potpuno drugačijem principu od tradicionalnih studija. Angel Studios omogućuje i filmašima i publici da formiraju interesne zajednice oko svojih kreativnih filmskih projekata, čineći priču iza priče jednako važnom kao i sam konačni projekt.

Najrecentniji je primjer „Zvuk slobode", u distribuciji Blitz filma, koji je postao hit na stranim i domaćim kino blagajnama. Angel Studios je naime razvio jedinstven model naziva "Pay It Forward", koji omogućuje ljudima nadahnutim filmovima koje su upravo pogledali, te u želji za promicanjem priča i podizanju svjesnosti o bitnim temama globalno, da unaprijed plate ulaznice za ljude širom svijeta koji ih sebi u tom trenutku ne mogu priuštiti, a željeli bi pogledati film. "Zvuk slobode" je ostvario značajan broj ulaznica kupljenih upravo ovom metodom.

CineStar se pridružio ekskluzivnom broju kinoprikazivača koji su dogovorili ovakav oblik suradnje sa studijem, te je ovaj model bio moguć odnedavno upravo za „Zvuk slobode", u svojevrsnom re-release-u filma. Unatoč tome, u kratkom roku od par tjedana, u CineStaru je izdano više od 1000 gratis ulaznica koje su financirali ljudi širom svijeta, što zapravo potvrđuje veliki interes za ovakvom vrstom društvenog aktivizma i solidarnosti.

Prvi film po ovom modelu nakon „Zvuka slobode" je „Poslije smrti", zadivljujuće istraživanje enigmatičnog pitanja koje stoljećima fascinira čovječanstvo: "Što se događa kada umremo?" Kroz istinite osobne priče, filozofske rasprave i znanstvena istraživanja, film gledatelje vodi na duboko putovanje otkrića.

Za film „Poslije smrti", koji se u distribuciji Blitza u CineStar kinima prikazuje od četvrtka 11. siječnja, moguće je zatražiti besplatne ulaznice putem linka

https://www.angel.com/tickets/after-death/HR?promo=claim-free-ticket

Nadalje, CineStar će od 7. ožujka, baš uoči Međunarodnog dana žena, predstaviti i film „Majka Cabrini", životnu priču talijanske imigrantice koja je prva građanka Sjedinjenih Američkih Država koja je proglašena svetom. Cabrini je cijeli život posvetila najsiromašnijima, zatvorenicima i migrantima i usprkos svim društvenim zakonima odlučila slijediti svoj put. Vjerujemo kako će baš „Majka Cabrini" nadahnuti mnoge kino posjetitelje da se priključe ovakvoj hvalevrijednoj akciji i pokriju troškove ulaznice za nekoga tko inače ne bi mogao pogledati film.

Redovna kupovina ulaznica moguća je na www.cinestarcinemas.hr


10.01.2024. 09:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh