« Spektakli
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci

Patrick Swayze počeo snimati novu seriju

Unatoč bolesti optimistični se glumac vratio na posao
Unatoč bolesti optimistični se glumac vratio na posao
Više o

patrick swayze

,

‘The Beast’

Teško bolesni glumac Patrick Swayze uskoro se vraća na male ekrane. Prema najnovijim informacijama Swayze će uskoro početi sa snimanjem serije ‘The Beast’, koja je već trebala biti u završnoj fazi produkcije ali je njezino snimanje odgođeno zbog raka od kojeg se Swayze, naveli su liječnici, uspješno liječi.

 - Sve ide po planu - Patricku je mnogo bolje i vraća se na posao. Nastavljamo s tretmanima, ali više nisu toliko teški i rigorozni, pa smije ponovo raditi, za medije je izjavio stručni medicinski tim glumca, javlja Index.hr. 

PovratakSwayze će snimiti trinaest  epizoda serije ‘The Beast’ koja će se početi prikazivati 2009. godine. Glumčevi liječnici izjavili su kako je Patricku mnogo bolje.  

Producentska kuće A&E Network oduševljena je zbog glumčevog povratka na set. Kako su izjavili, Swayze će snimiti ukupno trinaest epizoda koje će se prikazivati 2009. godine. Nakon što su mu prije nekoliko mjeseci uklonili dio želuca, Swayze je odlučio definirati oporuku, zbog čega su se američki mediji raspisali o njegovom ‘konačnom kraju’, a imovinu je prebacio na suprugu Lisu Niemi.  Rak je zahvatio mali dio gušterače i Patrick zasad dobro reagira na liječenje.

- Mi smo, što se oporavka tiče, vrlo optimistični, a sva dosadašnja izvješća o njegovom stanju su neistinita , rekao je doktor George Fisher nakon što je objavljena  informacija o Swayzeovoj bolesti.      (METRO)

08.06.2008. 23:46:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh