« Život
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
NEVJEROJATNO

Pas greškom nazvao hitnu pomoć i spasio se od sigurne smrti

U pokušaju da se oslobodi žice koja mu se omotala oko vrata, nesretna je životinja slučajno uspjela okrenuti broj hitne službe

Zaigrani je George najvjerojatnije srušio telefon na pod i slučajno omotao žicu oko svog vrata
Zaigrani je George najvjerojatnije srušio telefon na pod i slučajno omotao žicu oko svog vrata (Ben Lack / The Sun)
Više o

psi

,

kućni ljubimci

,

bizarne vijesti

Policajci koji su odjurili na poziv u pomoć naišli su na krajnje neobičan prizor kad su ušli u kuću iz koje je stigao poziv, piše britanski The Sun.

Naime, policijski su službenici ostali zapanjeni kad su shvatili da je poziv uputio pas George, engleski baset koji se umalo ugušio telefonskom žicom. Zaigrani je George najvjerojatnije srušio telefon na pod i slučajno omotao žicu oko svog vrata, nakon čega se više nije znao izvući.

Nesretna je životinja u pokušaju da se oslobodi uspjela slučajno nazvati 999, broj hitne službe u Britaniji, čiji je operater obavijestio policiju da se nešto događa u domu Stevea Browna, lokalnog instruktora vožnje.

Policajci koji su odgovorili na poziv našli su se pred zaključanim vratima kuće, ali su uz pomoć susjeda uspjeli otključati vrata bez razbijanja. Prizor Georga kako bespomoćno leži na podu i teško diše potpuno ih je šokirao.

Nakon što su ga oslobodili žice, Georgeu nije trebalo dugo da počne veselo skakati okolo kao da se ništa nije dogodilo, a policajcima i vlasnicima je laknulo što se ipak sve tako dobro završilo.

28.03.2012. 08:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh