« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
PROGRAM PREODGOJA

Paris Hilton neće u zatvor zbog posjedovanja kokaina

Paris Hilton optužena je za posjedovanje kokaina nakon medijski eksponiranog uhićenja u Las Vegasu proteklog vikenda

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Paris Hilton

,

zatvor

,

kokain

Ipak, stručnjaci smatraju malo vjerojatnim da će zbog toga još jednom završiti u zatvoru. Hilton (29) prijeti do četiri godine zatvora u Nevadi ako bude osuđena za kazneno djelo posjedovanja 0,8 grama "kokainskog praha" u torbici. No, dnevnik Los Angeles Times, citirajući pravnog stručnjaka, tvrdi kako je vjerojatnije da, ako tužitelji uspiju dokazati krivnju, Hilton bude osuđena na neki program preodgoja.

Hilton i njezina dečka Cya Waitsa zaustavila je policija nešto prije ponoći u petak nakon što su iz njihova automobila osjetili dim marihuane. U hotelu u koji ih je policija otpratila, Paris Hilton je iz torbice slučajno ispala vrećica za koju je policajac u izvješću rekao kako je mislio da sadrži kokain. Hilton je policiji rekla kako je torbicu posudila od prijateljice i da je mislila da je kokain zapravo guma za žvakanje.

Bivši tužitelj okruga Los Angeles i cijenjeni odvjetnik Dmitry Gorin za LA Times je rekao kako će tužitelji morati dokazati da torbica pripada Paris Hilton i otkloniti svaku sumnju oko toga je li se iz vozila širio miris marihuane.

U Las Vegasu ima mnogo sličnih uhićenja, ali se osumnjičenima najčešće presuđuje neka vrsta programa preodgoja, osim kod onih koji imaju debeli policijski dosje, što Hilton - iako zloglasna po ponašanju, koja je 2007. provela tri tjedna u zatvoru zbog kršenja roka kušnje za neopreznu vožnju - ipak nije. (hina/metro-portal)

31.08.2010. 19:12:50
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh