« Život
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
ZAPAMTITE

Par činjenica o nevjeri koje trebate znati

Najčešći partner/ica u grijehu je - netko s posla, jer se s tom osobom često provodi više vremena nego s partnerom, a mogućnosti ima napretek

Tko vara, kada i kako
Tko vara, kada i kako (Arhiva)
Više o

žene

,

prevara

,

nevjera

,

muškarci

Nevjera je sve češća pojava, čemu posebno pridonosi internet i silni portali "za upoznavanje", no jesu li muškarci ti koje se treba češće optuživati za skakanje u tuđi kreveti? Stručnjaci tvrde - niti slučajno.

Da vidimo, za početak, tko najviše vara - na prvom su mjestu uvjerljivo narcisi, nakon njih slijede oni koji su imali nevjerne roditelje, pa oni koji glume orgazme i - muškarci s velikim testisima. Da ne bi bilo zabune, tu su i žene čiji partneri imaju - velike penise?!

Ako mislite da je većina ljudi nevjerna s onima koje su tek upoznali, teško se varate. Naime, obično se radi o nekom starom poznaniku, i to u čak 80 posto slučajeva. Zanimljivo, ova je brojka gotovo jednaka i kod seksa za jednu noć i kod dugotrajnih afera.

Najčešći partner/ica u grijehu je - netko s posla, jer se s tom osobom često provodi više vremena nego s partnerom, a mogućnosti ima napretek.

Uz to, vrijedi znati da nevjerni nisu oni koji obavezno imaju problema u vezama, jer to je prema priznanju "nestašnih" samo izgovor. Dokaz - 34 posto nevjernih žena bilo je zadovoljno svojom vezom, no jednako tako i čak 56 posto muškaraca.

Zašto su onda bili nevjerni? Jednostavno - nedostajalo im je malo uzbuđenja, hrane za ego, a neki kažu da im je to zabavno i da si ne mogu pomoći ...

Eto, sad znate i to ... nismo vas baš utješili, slažete li se?

29.09.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh