« Fun
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
CASTEL GANDOLF

Papinski 'Big Brother' raste

Pet kamera za stream već su razmještene na 'strateškim' položajima u Vatikanu, a sada i ljetna rezidencija dobiva jednu u dvorištu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

papa Benedikt XVI.

,

Vatikan

,

Castel Gandolf

,

web kamere

Papinska ljetna rezidencija u Castel Gandolfu pokraj Rima u svom će dvorištu dobiti web kameru koja će sretnijim korisnicima interneta omogućiti da vide papu Benedikta XVI. u šetnji, piše u srijedu vatikanski dnevnik l'Osservatore Romano.

Benedikt XVI. će na tom imanju koje se izdiže nad jezerom Albanom, tridesetak kilometara jugoistočno od Rima, boraviti do kraja rujna, pošto se u srpnju odmarao u Val d'Aosti gdje je pretrpio i omanju ozlijedu prilikom pada.

Snimke iz Castel Gandolfa moći će se vidjeti na službenom webu države Vatikan, raspoloživom na pet jezika: talijanskom, francuskom, engleskom, španjolskom i njemačkom. Još pet web kamera prenosi slike iz Vatikana i to s groba Ivana Pavla II. i s Trga sv. Petra gledano s kupole Bazilike sv. Petra.

Snimke s tih kamera su iznimno posjećene na webu Vatikana koji je od svog osnutka 19. srpnja 2007. imao gotovo 3,5 milijuna posjetitelja.

Izvor: Hina

05.08.2009. 21:32:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh