« Fun
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
kišobran u ruke, 20 eura u džep

Lufthansa plaća kišne dane ljetovanja

Globalna kriza tjera marketinške stručnjake na sve zanimljivije predstavljanje tvrtki pa tako i Lufthansa obećava platiti kišne dane ljetovanja svojim putnicima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

Inovativni marketing

,

Lufthansa

,

marketing

,

zrakoplovna kompanija

,

povrat novca

Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa, kao i mnoge druge tvrtke također pogođena globalnom krizom, u srijedu je najavila da će putnicima financijski kompenzirati eventualne kišne dane u 36 turističkih destinacija prema kojima leti.

"U slučaju da pljuskovi sruše snove o sunčanom ljetovanju", Lufthansa želi "razbistriti vrijeme" s... 20 eura po danu i osobi, kaže se u priopćenju.

Njemačka kompanija precizno je odmah definirala i što su to kišni dani: potrebno je da tijekom dana padne najmanje 5 milimetara kiše po četvornom metru. Pritom je voljna kompenzirati maksimalno deset kišnih dana, odnosno vratiti 200 eura.

Zanimljivo je i da se naš otok Hvar svojevremeno reklamirao kao sunčani otok na kojem su hoteli besplatni na kišne dane

Jamstvo "lijepog vremena" valjano je na svim letovima kompanije od 1. rujna do 31. listopada, s povratkom najkasnije 8. studenoga i odnosi se na više gradova južne Europe (Madrid, Barcelona, Lisabon, Rim, Venecija, Marseille, Nica), na neke sjevernoameričke gradove, kao i metropole u Africi i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Ponuda se odnosi na karte koje će biti rezervirane do 18. kolovoza.

Izvor: Hina

05.08.2009. 17:55:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh