« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
PRVI DAN

Pannonian Challenge otvoren in-line contestom

Na prvom danu Pannoniana poznati su i prvi pobjednici u nekoliko kategorija, a danas nas čeka skate natjecanje

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (photo by: Igor Koščak)
Više o

Deklaracija starosjedioci

,

rođeni 19. srpnja

,

lulz security

Prvi dan najvećeg festivala ekstremnih sportova u regiji, Pannonian Challengea u Osijeku započeo je in-line contestom. Natjecatelji su vozili 2 kruga kvalifikacija u kojima su skupljali bodove za veliko finale. Prvi na redu bili su natjecatelji mlađi od 16 godina, među kojima su se istaknuli iznenađujuće talentirani mladi šestogodišnjak Urban i njegova sestra Urša, jedina natjecateljica. Pobjedu je odnio mladi David Adamek iz Slovenije, a drugo i treće mjesto zauzeli su Tvrtko Lovrečki iz Zagreba i Ante Muše iz Splita.

img_3229.jpg

Natjecatelji stariji od 16 godina priuštili su publici vrhunsku zabavu, osobito oni koji su ušli u finale. Osim iz raznih dijelova Hrvatske, mnogi su došli i iz drugi zemalja, pa je tako bilo natjecatelja iz Slovenije, Mađarske i Srbije.

U veliko finale ušao je Tin Hadžiomerspahić iz Zagreba koji je serijom vrhunskih trikova i jednim od najatraktivnijih nastupa zauzeo prvo mjesto. Drugo je mjesto osvojio Sven Buršić iz Umaga, favorit koji je svojim nastupom oduševio publiku. Treće je mjesto osvojio Sanjin Hadžiomerspahić, a četvrto Mađar Krisztián Szilágyi.

img_3196.jpg

Natjecanje su ocjenjivali stručni suci Bogdan Kijanica (Zagreb), Matko Pedišić (Zagreb), Viktor Kondrat (Mađarska), Srđan Jovanović (Vukovar) te glavni sudac i MC Matko Pedišić (Zagreb). Događaj su vodili MC Neven Ćuk (Zagreb) i MC Ranko Haslinger (Varaždin).

Organizatori su ponosni time da je Pannonian Challenge jedan od rijetkih festivala ekstremnih sportova koji objedinjuje BMX, skate, in-line i mountain bike contest. U skladu s tim danas nas očekuje skate dan. Ovaj festival prati i glazbeni dio: tri večeri vrhunske glazbe održavaju se u prostoru bivšeg disco cluba Vega.

Cjelokupan događaj možete pratiti na web stranici stream.pannonian.org

20.08.2010. 11:55:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh