« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
SAZNAJEMO

Doogee se sprema osvojiti i hrvatsko tržište

Zbog impresivne učinkovitosti i modernog dizajna Dogee pametni telefoni stekli su veliku popularnost širom svijeta, a sada se spremaju osvojiti i hrvatsko tržište

Doogee Mix 2 je više nego zanimljiv
Doogee Mix 2 je više nego zanimljiv (Doogee)
Više o

pametni telefoni

,

Doogee Mix 2

Doogee, drugi najprodavaniji proizvođač pametnih telefona u Španjolskoj predstavlja se i hrvatskom tržištu svojim MIX modelom. Nakon samo dvije godine od lansiranja prvog proizvoda u Španjolskoj 2013. godine, Doogee postaje jedan od najprodavanijih brendova pametnih telefona na tom području. Zbog impresivne učinkovitosti i modernog dizajna Dogee pametni telefoni stekli su veliku popularnost širom svijeta, a sada se spremaju osvojiti i hrvatsko tržište.

Doogee MIX je pametni telefon s tehnologijom zaslona bez okvira i dolazi u 4 GB ili 6 GB RAM-a s Gorilla Glass 5, 16 + 8MP dvojnom kamerom, masivnim RAM-om, jednostavnim korisničkim sučeljem, jasnim prikazom, dugim životnim vijekom baterije i izvanrednim dizajnom. Uz odličnu cijenu MIX pametnog telefona ovo su elementi koje je teško nadmašiti.

Doogee Mix 2

Tijekom prve polovice 2017. godine Doogee Mix dobiva puno pažnje na globalnom tržištu zbog zapanjujućeg dizajna ekrana s najnižom cijenom pametnog telefona koji sadrži tehnologiju zaslona bez okvira. Ovaj vrhunski proizvod predstavljen je i u Lite Mix verziji na europskom tržištu za sve one koji vole Mix dizajn ali još nisu odlučili na kupnju zbog cijene.

Doogee obećava visoku učinkovitost proizvoda s izvanrednim dizajnom po prihvatljivim cijenama. Nakon uspješnog osvajanja španjolskog tržišta suradnjom s nogometnim klubom Villarreal C.F. opseg poslovanja ovog kineskog proizvođača se naglo povećao.

Partnerstvo s lokalnim nogometnim klubom pokazalo se kao prava formula za uspjeh nakon čega Doogee kreće s poslovanjem i u Maleziji gdje ponovno sklapa partnerstvo s nogometnim klubom Johor Darul Takzim.

Valencia DG800 je najpopularniji mobitel za žene u Maleziji gdje je postala omiljen brend mobitela u 2015. godini.

Doogee i nogomet su sada nerazdvojni i zbog nedavno uspostavljenog partnerstva s Premier Ligom u Engleskoj za koje kruže glasine da bi u budućnosti Doogee mogao organizirati specijalno izdanje MIX telefona - Premier League. Prošle godine Doogee nastavlja s osvajanjem svjetskog tržišta s fokusom na Afriku, a trenutno je među najpopularnijim mobilnim uređajima u Rusiji i Alžiru.

Što Doogee predstavlja nakon Mix pametnih telefona? Tijekom predstavljanja 20. rujna u Pragu, regionalni menadžer Doogee za središnju i istočnu Europu predstavio je nadolazeću liniju proizvoda koja će se pojaviti na tržištu. Modeli BL5000, BL7000 i BI11000 predstavit će se kao jedni od najljepših pametnih telefona s dugovječnom baterijom.

BL5000 ima nevjerojatnu 5050mhAh bateriju, a slijedit će ga novi modeli koji će doći s baterijama s još većim kapacitetom uz koje korisnicima više neće biti potrebni power bank punjači. BL serija ima više od dugovječne baterije, primjerice, BL5000 je opremljen s 4GB+64GB memorije, dvojnom 13MP kamerom, 5,5 FHD ekranom s 8 curves dizajnom u kojem možete uživati danima zbog snažne baterije. Pretraživanje interneta, igranje igrica, uređivanje dokumenata, sve je moguće bez potrebe za punjenjem mobitela čak i nakon cjelodnevnog korištenja.

Osim BL serije, na tržištu će se pojaviti i model S60, vodootporan uređaj robusnog izgleda. Vodootpornost mobitela ide u korak s IP68 standardima čineći ga idealnim za ekstremne uvjete, osobe koje se bave ekstremnim sportom ili nekim težim fizičkim radom.  

25.09.2017. 14:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh