« Hrvatska
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
KOMENTAR

Pala Vlada - baš nas briga ...

Hrvatska više nema Vladu ... kao da ju je imala do sada? Stvarno ne znamo što bismo pametno rekli na tu temu, ali pokušat ćemo

Ni Travolta ne zna što bi ...
Ni Travolta ne zna što bi ... (Metro)
Više o

Tomislav Karamarko

,

Božo Petrov

,

Tihomir Orešković

Hrvatska Vlada nakon jučerašnjeg dana (vjerojatno) više ne postoji, složni su analitičari. No, mi se ne bismo složili - Hrvatska Vladu nema još od izbora, a ova nakaradna konstrukcija, "suradnja" a ne koalicija onih koji "unose moral u politiku" i "pobjednika s većinom u Saboru" je hrpa šarenih stakalaca koja se daje Indijancima kad ih dolaziš opljačkati.

Navodni premijer Orešković zatražio je ostavke oba potpredsjednika, nakon što je glumio gljivu danima ne reagirajući na želju Drugog potpredsjednika da Prvi potpredsjednik ode iz Vlade jer se zaigrao sa "starim prijateljem iz KK Zagreb" i MOL-om .... da ne spominjemo ostale afere koje niču kao gljive nakon kiše.

Kiša je, u ovom slučaju, povremeni napad grizodušja Drugog potpredsjednika iliti Bože Petrova koji mijenja mišljenja i partnere preko noći, obično nakon intervencije s Pantovčaka ili Kaptola. Ta je kiša pokazala da Karamarko više nije tako strašan, pa mu se može dogoditi i da ga Indexov novinar ismijava usred konferencije za tisak, a da jadni Karamarko - to ne shvati?!

Zašto nas baš briga? Zato što trenutno utihnuli Milanović i opet na tacni dobiva mogućnost osvajanja vlasti, a on je u takvim situacijama toliko nepodnošljiv da ih obično - gubi. Trebat će izaći još puno kostura iz ormara, naročito onog koji su HDZ i MOST upravo zatvorili, kako bi Hrvati progledali i shvatili koga treba izabrati - nikoga!

Stoga, naš prijedlog - kad napokon raspišu te izbore i odrede dan, pokušajte na sve načine taj dan provesti daleko od mjesta stanovanja, tako da ni slučajno ne uspijete izaći na biralište.

Jer, do sada su Hrvati pokazali da mogu izmišljati razne pametne stvari, od kravata i penkala nadalje, ali da ne znaju pametno glasati na izborima - definitivno ne znaju.

04.06.2016. 08:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh