« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
DOĐITE

Ovog petka veliko finale Karlovačko RockOff festivala

Ovog petka, 9. listopada, u zagrebačkom klubu Katran, Karlovačko RockOff festival kulminirat će velikim finalom na kojem će nastupiti Ante Cash, Gretta, The Hunting Dogs, Barbari i Judette

Svi u Katran!
Svi u Katran! (Karlovačko Rock Off)
Više o

finale

,

Karlovačko RockOff

Pred nama je stilski raznolika i zanimljiva večer koju će začiniti radiofonični alter pop zagrebačke Grette, duhoviti verseovi Ante Casha, imotskog hip-hop prvaka, nesvakidašnja kombinacija elektronike i jazza The Hunting Dogsa te alternativni pristup Barbara i Judette predvođenih karizmatičnim ženskim autoricama i vokalisticama, Barbarom Munjas i Leom Radolfi.

Stručni žiri kojeg su činili Hrvoje Horvat, Jadranka Ivaniš Yaya, Damir Martinović Mrle, Ivan Dečak i Srđan Sekulović Skansi nije imao nimalo lagan zadatak odabrati pet najboljih od ukupno 17 finalista, a još će im teže biti odabrati pobjednike festivala.

Uz glavnu nagradu Karlovačko RockOffa koja, između ostalog, uključuje i nastup na velikom koncertu Vatre u Domu sportova, 23. listopada, nagrade će dodijeliti i Hrvatska glazbena unija te Hrvatsko društvo skladatelja koje je i suorganizator festivala.

Hrvoje Horvat, umjetnički direktor Karlovačko RockOffa, već sad poziva preostalih 12 finalista da se prijave i dogodine, kao i sve ostale mlade bendove koji misle da imaju ponuditi nešto novo i artistički zanimljivo. No, prije toga na rasporedu je veliko finale na kojem ćemo doznati tko je nasljednik sinjskog benda M.O.R.T. koji su lani pobjedili na prvom izdanju festivala.

Vidimo se ovog petka, u zagrebačkom klubu Katran!

Više na službenoj Facebook stranici festivala

07.10.2015. 09:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh