« Fun
objavljeno prije 13 godina
OVDJE NEŠTO SMRDI!

Ovo je najsmrdljiviji čovjek na svijetu

Indijac se nije prao več 37 godina zbog obećanja svećenika da će dobiti sina ukoliko se suzdrži od kupanja. Danas ima sedam kćeri

Kailashu je supruga zaprijetila izbacivanjem iz postelje ako se ne opere, ali je nakraju morala popustiti
Kailashu je supruga zaprijetila izbacivanjem iz postelje ako se ne opere, ali je nakraju morala popustiti (Barcroft India)
Više o

Indija

,

hinduizam

,

muškarci higijena

Ljudi su skloni hvaliti se različitim bizarnim dostignućima, ali ovo svakako spada u jedno od najčudnijih koje smo vidjeli. Kailash Singh vrlo je vjerojatno najsmrdljiviji čovjek na svijetu, s obzirom na to da se već 37 godina odbija okupati.

Danas vremešni 65-godišnjak, Kailash se zadnji put oprao i ošišao davne 1974. godine, nedugo nakon svog vjenčanja.

Svoju, najblaže rečeno neobičnu odluku, objašnjava time što ga je lokalni svećenik uvjerio da će mu žena roditi sina ukoliko se prestane kupati. Skoro četiri desetljeća poslije, Singh i njegova supruga imaju sedam kćeri.

Kailash svoje dane provodi čuvajući krave na temperaturama koje dostižu i 50 stupnjeva, a jedini oblik pranja koje si dozvoljava je tzv. „vatreno čišćenje" svaku večer koje uključuje pušenje marihuane, molitvu božici Shivi te ples oko krijesa.

Njegova je obitelj odustala od nagovaranja da se opere nakon što je došlo do fizičkog incidenta kada su ga pokušali na silu okupati u potoku. „Tvrdi da će radije umrijeti nego se okupati dok ne dobije sina. Prošlo je već toliko godina da sam se potpuno navikla na to." kaže njegova rezignirana supruga.

Jedini kontakt sa vodom Kailash ima kada pere usta i ruke. „Nisam dobio sina i stoga se nikada neću više okupati" rekao je.

„To će se dogoditi možda samo kada se ponovo rodim" zaključuje.

24.06.2011. 12:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh