« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
25. 5.

Overflow uz Hladno Pivo na Danu radosti

Žestoki koprivničko-varaždinski band Overflow, nakon 6 studijskih albuma na engleskom jeziku i mnogobrojnih turneja izvan granica lijepe naše, vraćaju se doma sa stilom

Sprema se odličan tulum na Šalati
Sprema se odličan tulum na Šalati (Menart)
Više o

Overflow

,

Hladno pivo

,

koncert

,

Šalata

,

Dan radosti

Velikim koncertom na Šalati, 25. 5., kojeg su fanovi simbolično prozvali Dan radosti, HLADNO PIVO će obilježiti 25 godina glazbenog staža, a danas vam donosimo još jednu veliku najavu koja će ovaj događaj učiniti još 'glasnijim'.

Naime, kao posebne goste i support band na Dan Radosti službeno najavljujemo najžešći rawk n roll band na ovim prostorima i šire - OVERFLOW! Nakon dvije godine pauze, Nike, Marko, Zoki i Žika popet će se na pozornicu Šalate i dati podršku svojim kolegama, a sigurni smo, i razveseliti mnoge zaljubljenike u istinski punk rock.

Žestoki koprivničko-varaždinski band Overflow, nakon 6 studijskih albuma na engleskom jeziku i mnogobrojnih turneja izvan granica lijepe naše, vraćaju se doma sa stilom. Sedmi studijski album koji su nedavno najavili singlom „Bijeda", prvi je njihov album na hrvatskom jeziku.

Album kojim će opjevati opus jednog od najvećih hrvatskih povijesnih pjesnika, Mihovila Pavleka Miškina, izlazi na jesen 2013. godine u izdanju Dallas records.

Dugogodišnji i bliski prijatelji, Hladno Pivo i Overflow ovom će koncertnom suradnjom zasigurno okupiti mnogobrojne pripadnike takozvane 'fiju-briju' generacije kojoj i sami pripadaju, ali i mlade generacije željne žešćeg zvuka te time učiniti ovaj događaj na Šalati uistinu posebnim.

Osim Overflowa, Hladnom Pivu će se na ovaj radosni dan pridružiti i mladi band kojeg će izabrati 'žiri' satkan od samih članova HPa i FB fanova, a čije ime ćemo saznati 5.5. Podsjećamo da se svi zaintresirani, mladi i talentirani bendovi, bez obzira na glazbeni izričaj, mogu prijaviti slanjem svog promotivnog materijala OVDJE.

Nakon što članovi Hladnog Piva odaberu 5 najzanimljivijih, kreće glasovanje publike na FB stranicama i borba za čast otvorenja DANA RADOSTI 25.5. na Šalati! Požurite!

Ukoliko želite dati svoju podršku Hladnom Pivu u borbi za Porin nominaciju u kategoriji Hit Godine sa pjesmom „Pravo ja", to možete učiniti klikom na ovaj LINK.

Cijena ulaznice iznosi 80 kuna u pretprodaji i 110 kuna na dan koncerta.

Ulaznice se mogu kupiti preko sustava Eventima.

Dođite da se veselimo zajedno!

18.04.2013. 15:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh