« Seks
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
OPA :)

Ove žene seksaju se češće od ostalih

Razina nervoze također igra ulogu u zadovoljstvu, a supružnici koji su pokazali višu razinu neurotičnosti, manje su uživali u seksu

Što je potrebno za puno seksa?
Što je potrebno za puno seksa? (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

Žene koje su sretne, opuštene i spremne na kompromis, seksaju se više od drugih. Zanimljivo, osobine ličnosti muškaraca ne utječu na učestalost bračnog seksa, pokazalo je istraživanje.

Sudionici istraživanja imali su zadatak voditi seks dnevnik u trajanju od 2 tjedna, a istovremeno su bili podvrgnuti testovima osobnosti. Također, morali su ocjenjivati svoje seksualne susrete ocjenama od 1-7.

U prosjeku, parovi su vodili ljubav 3 ili 4 puta u 14 dana, no žene koje su po prirodi smirenije, odnosno manje neurotične, uživale su u više takvih aktivnosti. Razina nervoze također je igrala ulogu u zadovoljstvu, a supružnici koji su pokazali višu razinu neurotičnosti, manje su uživali u seksu.

Ukratko, istraživanje sugerira kako, jednom kad uplovimo u bračne vode, žene se ili moraju opustiti te ne dopustiti da prevladaju stres i sumnje i više uživati u seksu ili biti napete te u njemu uživati manje.

Vjerujemo da dilema, zapravo, ne postoji ... 

16.06.2016. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh