« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
STVARNO?

Ova će vam poruka zamrznuti iPhone

Riječ je o poruci koja sadrži samo tri emotikona i to 'slomljenih duga', odnosno emotikona koji bi trebao izgledati kao duga, no nedostaje im boja

I vaš iPhone može izgledati ovako
I vaš iPhone može izgledati ovako (Screenshot YouTube)
Više o

iPhone

,

poruka

,

zamrzavanje

iPhone je, baš kao i ostali Appleovi proizvodi, obično izuzet od problema koje korisnici drugih operativnih sustava imaju - raznoraznih virusa i malwarea koji je uglavnom orijentiran na Windowse i Android.

No, nova neslana šala koja kruži virtualnim svijetom može korisnike iPhone mobitela prilično zabrinuti.

Naime, tek što primite poruku, vaš iPhone se zamrzne. Ovaj bug djeluje tako da ne morate čak niti otvoriti poruku, pokrenuti video ili ući u bilo koju aplikaciju. Poruka po primitku onemogući vaš uređaj u daljnjem funkcioniraju. Tada prestaju funkcionirati sve opcije mobitela. Doslovno ne možete niti isključiti svoj iPhone.

Međutim, ovaj bug djeluje poput neslane šale. Telefon ostaje u 'zamrznutom' stanju od tri do pet minuta, a zatim se sam od sebe ponovno pokrene.

Riječ je o poruci koja sadrži samo tri emotikona i to 'slomljenih duga', odnosno emotikona koji bi trebao izgledati kao duga, no nedostaje im boja.

Međutim, ovaj 'otrov' za iPhone ne radi na najnovijoj iOS verziji, stoga se savjetuje da nadogradite svoje operativne sustave.

19.01.2017. 14:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh