« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
NAJAVE

Otvorenje 19. sezone u klubu Sax!

Zovu ga najkultniji vrući podrum u gradu, a u proteklih osamnaest sezona neprekinutog i uspješnog djelovanja ugostio je mnoga poznata imena hrvatske glazbene scene - klub SAX!

Otvorenje sezone u SAX!-u
Otvorenje sezone u SAX!-u (SAX! Promo)
Više o

program

,

klub SAX

,

nova sezona

I u novoj sezoni klub će nastaviti kontinuiranu prezentaciju hrvatskog glazbenog stvaralaštva kroz tematske programe koji se odvijaju tijekom tjedna, pa će tako i ove godine ljubitelji jazza moći pratiti stalni glazbeni ciklus ''Novi hrvatski jazz'' koji ulazi u svoju 19. sezonu, a čiji je pokrovitelj Grad Zagreb.

Uz podršku HDS ZAMP-a i HUZIP-a nastavlja se i ciklus ''Kreativni glazbeni kolektiv'' koji omogućava mnogim autorskim bendovima tehničku i medijsku podršku u njihovoj promociji. Program #cooganje nastavlja tradiciju jednog od najpopularnijih događanja petkom u gradu, a subote su rezervirane za rock večeri i renomirane izvođače iz Hrvatske i regije.

Jednom mjesečno u klubu će se održavati i program Skeptici u pubu, neformalno druženje znanstvenika, skeptika, humanista, sekularista te svih drugih ljudi koji vole znanost i cijene kritičko razmišljanje.

Početak jesenskih druženja i novu sezonu upotpunit će i dva nova programa. Ponedjeljkom Sax! postaje domaćin urnebesnim stand-up predstavama u izvedbi neobične četvorke koja se skriva iza naziva Lajnap i koja je poharala hrvatsku stand-up scenu. U novoj sezoni Sax! postaje domaćin i petoj sezoni programa Ženske priče. Program vodi stand-up komičarka i spisateljica Marijana Perinić koja ugošćuje poznata ženska lica i u razgovoru predstavlja njihove inspirativne priče.

Na velikom tulumu otvorenja u petak, 15. rujna Sax! će otvoriti svoja vrata uz nastup jednog od najtraženijih hrvatskih cover bendova Retrodukcija. Bend koji je mnogobrojnim svirkama izgradio vlastiti stil i prepoznatljivost na klupskoj sceni, zagrebačkoj će se publici predstaviti u svom najboljem izdanju na jednom od najpopularnijih urbanih tuluma u gradu #cooganje.

Subota 16. rujna rezervirana je za pop, rock, disco, funk & soul tulum uz Cry Babies, Disident i Solarov te popularne cijene pića.

Detaljnije informacije o programima u klubu potražite na službenom Facebook profilu i službenoj stranici kluba, a ovaj vikend rezervirajte za veliko otvorenje nove sezone u klubu Sax!

12.09.2017. 17:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh