« Kultura
objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca
NAJAVE

Otvorene prijave za Erasmus+ razmjenu mladih

„CommunicAction" program razmjene mladih usmjeren je na razvoj digitalnih vještina i kompetencija među osobama koje rade s mladima u području produkcije sadržaja

CommunicAction
CommunicAction (Arhiva)
Više o

komunikacija

,

digitalne vještine

 Otvoren je poziv za prijavu sudionika/ca za sudjelovanje na "CommunicAction" Erasmus+ programu razmjene mladih koji rade s mladima, a koji će se odvijati u Ateni od 11. do 18. ožujka 2022. godine (10. i 19. ožujka dani putovanja). U razmjeni sudjeluje ukupno 17 mladih iz Italije, Grčke i Hrvatske, odnosno 5 mladih iz Hrvatske.

„CommunicAction" program razmjene mladih usmjeren je na razvoj digitalnih vještina i kompetencija među osobama koje rade s mladima u području produkcije sadržaja za društvene mreže te na borbu protiv širenja lažnih vijesti na društvenim mrežama.

Sudionici/e razmjene sudjelovat će u aktivnostima koje će ih osvijestiti o njihovoj ulozi aktera društvenih promjena. Dobit će konkretne alate i razviti učinkovite vještine, poput samostalnog video i radio streaminga, radijskog emitiranja, podcastinga i sl. Kombinirajući praktične radionice, neformalne aktivnosti i aktivnosti učenja kroz rad, sudionici/e će otkriti efektne načine angažmana u borbi protiv lažnih vijesti te izražavanju svog mišljenja.

Za sudjelovanje na razmjeni mladih koji rade s mladima prijaviti se mogu osobe od 18 do 28 godina, koje imaju osnovno znanje engleskog jezika te bazično znanje iz područja video ili radio produkcije.

Program se održava na engleskom jeziku, a po završetku programa svi sudionici/e dobit će YouthPass potvrdu o sudjelovanju. Sudionicima/ama su osigurani putni troškovi, smještaj i tri obroka po danu. Sudionici/e koji/e budu izabrani za ovaj program obavezni/e su prisustvovati svim aktivnostima tijekom razmjene mladih.

Prijavu s kratkim pismom motivacije i opisom svog iskustva na području rada s mladima te video ili radio produkcije potrebno je poslati najkasnije do 28. veljače 2022. godine na adresu: emina@voxfeminae.net. Za sva dodatna pitanja o razmjeni mladih možete se javiti na e-mail adresu emina@voxfeminae.net.

Projekt "CommunicAction" u sklopu Erasmus+ programa razmjene mladih provodi udruga Maghweb iz Italije, s partnerskom organizacijom 'Prostor rodne i medijske kulture K-zona' iz Hrvatske te organizacijom 'Cinergies' iz Grčke.

22.02.2022. 17:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh