« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
VJEŽBANJE

Otvoren Sparta Gym

Dvije tartanske atletske staze (50 m), teretana, cardio, prostor za grupna vježbanja, MMM kavez, boksački ring, tatami za borilačke sportove…

Zlatko Mateša otvorio je Sparta Gym
Zlatko Mateša otvorio je Sparta Gym (Zvonimir Krstulovic/START PRESS)
Više o

Sparta Gym

,

Medarska 69

,

Budimir Šobat

Zlatko Mateša, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i brojni uzvanici otvorili su Sparta Gym, novi centar za celebrityje ali i vrhunske spotaše koji se prostire čak na 850 metara kvadratnih.

U petak je u Medarskoj 69, na zagrebačkim Oranicama otvorena jedinstvena sportska dvorana koja je prema svojim resursima prvotno namijenjena vježbi profesionalnih sportaša, ali otvorena je i za sve građane koji žele trenirati na taj način - bez milosti.

Već na samom otvaranju jedan pogled na dvoranu bio je dovoljan za zaključak da će njene vrhunske performanse privući i brojne celebrityje.

Dvije tartanske atletske staze (50 m), teretana, cardio, prostor za grupna vježbanja, MMM kavez, boksački ring, tatami za borilačke sportove... te vrhunski treneri koji garantiraju upalu mišića mamac su za profesionalni ili pak rekreativni trening.

Na otvaranju su među ostalima bili i sportski novinar Ivica Blažičko, njegov kolega s Radija 101 Nenad Pavlica, boksač Stjepan Božić, žensku ljepotu pronosile su Jelena Glišić, Ivana Mesec i mnoge druge ljepotice. Sparta Gym dvorana je jedinstvena i po svom vizualitetu.

Zidove dvorane oslikao je Tomislav Lončarić - Lonac. Vlasnik Sparta Gyma je nekadašnji fotomodel, bodybuilderski prvak, kondicijski trener Budimir Šobat - Buda.

Sve u svemu bilo je to jedno decentno otvaranje bez vatrometa i alkoholiziranja, pili su se energetski i vitaminski napici, a najčešće su se jele jabuke. Apsolutno sportski.

Galeriju fotografija s otvorenja pogledajte ovdje.


Piše: Zvonimir Krstulović
18.02.2012. 14:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh