« Biznis
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
SHOPPING

Otvoren prvi Harvey Norman u Hrvatskoj

Australski lanac trgovina otvorio je svoj prvi prodajni prostor na 9 tisuća kvadrata u King Crossu

Nova trgovina Harvey Norman u King Crossu
Nova trgovina Harvey Norman u King Crossu (Zlatko Kunović)
Više o

shopping centar

,

otvorenje

,

King Cross

,

Harvey Norman

Velikim trgovačkim lancima koji su otvorili svoje trgovine u Hrvatskoj pridružio se i australski Harvey Norman sinoćnjim svečanim događanjem u King Crossu. Otvaranje je pohodio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, australska veleposlanica u Hrvatskoj Beverly Mercer i jaka ekipa Harvey Normana iz Australije.

Predvođeni Melissom Wilson, direktoricom ekspanzije Harvey Normana i Jo Wieden, direktoricom za Sloveniju i Hrvatsku zaposlenici trgovine pokazali su bogatstvo ponude gradonačelniku Bandiću i veleposlanici Mercer, kao i prisutnim novinarskim ekipama.

Harvey Normanu je Hrvatska četvrta zemlja u Europi u kojoj otvara trgovine, nakon Sjeverne Irske, Republike Irske i Slovenije, a prema riječima direktorice za Hrvatsku i Sloveniju Jo Wieden, Hrvatsku mjerkaju već godinama.

Unatoč recesiji, otvorena je trgovina na 9 tisuća kvadratnih metara s australskim namještajem i bijelom tehnikom svih renomiranih proizvođača, od Boscha i Philipsa do Catlera i Sencora.

Cijene su recesijske, što znači da su od otvaranja krenuli sa sniženjima i povoljnim prilikama, a ovoga vikenda je tulum za otvaranje, s još boljim ponudama i zabavnim sadržajima za sve. Pa, svratite do Harvey Normana ovaj vikend...

19.10.2011. 09:29:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh