« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
NAJAVE

Otrovna Kristina - Novi vizuali i koncert u Saxu

Otrovna Kristina predstavlja novi vizualni identitet s kojim najavljuju novi album, kao i koncert u zagrebačkom Saxu 22. travnja

Otrovna Kristina predstavlja se u SAX!-u
Otrovna Kristina predstavlja se u SAX!-u (Arhiva)
Više o

koncert

,

klub SAX

,

Otrovna Kristina

Zagrebački rock bend Otrovna Kristina predstavlja novi vizualni identitet s kojim najavljuju novi album, kao i koncert u zagrebačkom Saxu 22. travnja.

Osvježeni vizualni dio možete provjeriti na web stranici benda.

Novi album će biti gotov krajem godine, a ovaj eksplozivni rock trojac materijal u pripremi najavljivat će postepeno i to objavom singlova. Prvi koji će ugledati svjetlo dana je "Suša", a Otrovna Kristina već radi na snimanju spota koji će biti predstavljen uoči zagrebačkog koncerta.

Spot za singl "Suša" je zaista sniman u pustinji, i to na pješčanim dinama Sardinije, čemu svjedoče sjajne fotografije sa snimanja. Pripremom spota i dalje nastavljaju koncept kojim svaka pjesma dobiva i pripadajući video broj.

Novi spot i singl će se pridružiti svim dosadašnjim uratcima Otrovne Kristine, kao što su "Pita", "Igram da zaboravim", "Vrata moći", "Poljubi me u treće oko" ili "Viking". Sve njih ćete moći čuti na nadolazećem koncertu u zagrebačkom Saxu u subotu 22. travnja. Koncert će otvoriti mlada rock grupa Spiridon.

www.otrovnakristina.com

05.04.2017. 11:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh