« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
zvijezda?

Otkrivena srpska Susan Boyle

POGLEDAJTE VIDEO - U srpskoj inačici Supertalenta djevojka iz Jagodine proglašena je nasljednicom slavne Britanke

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (You Tube)
Više o

Sandra Todorović

,

srpska Susan Boyle

,

Ja imam talent

Sandra Todorović, pojavila se raščupane kose, ali s glasom operne pjevačice pred žiri showa "Ja imam talent", odnosno srpske verzije Supertalenta.

Sandra je na audiciji otpjevala pjesmu Andrea Bocellija "Con te Partiro" i odmah stekla naklonost publike koja ju je proglasila novom Susan Boyle.

Poput poznate Britanke i Sandra je od malena sanjala o pjevačkoj karijeri : "Išla sam i prije na neke audicije, ljudi bi me zapazili, ali mi se nikad kasnije nisu javili. Nikad nisam išla u glazbenu školu već sam u 21. godini krenula na satove solo pjevanja."

Talentirana Sandra glas je povremeno brusila u crkvenom zboru ili na književnim večerima, a sada je jedna od glavnih favoritkinja showa.

"Kad su mi rekli da sam prošla, bila sam jako zbunjena i nisam mogla vjerovati", priznala je i dodala: "Susan Boyle ipak ima malo drugačiju priču od mene, ali jako mi se sviđa glazba koju ona izvodi."

Sandra je napomenula da bi u slučaju pobjede sav novac potrošila na daljnje školovanje svog glasa, sredila stambeno pitanje i osigurala svojoj kćeri bolji život.

04.10.2009. 18:20:14
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh