« Žene
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
ZNANSTVENO DOKAZANO!

Otkriven recept za privlačenje muškaraca

Pogledajte zašto se trebate smiješiti i nositi crvenu haljinu te zašto ni za živu glavu ne smijete plakati u njegovom društvu

Fotografija vijesti
Više o

muškarci i žene

,

sexy izgled

,

zavodljivost

,

kako zavesti muškarca

Pomalo pretenciozan naslov na stranu, znanstvenici koji proučavaju međuljudske odnose već desetljećima tragaju za „svetim gralom" privlačnosti, odgovorom na pitanje što je to što nas čini jedne drugima toliko neodoljivima. I dok se to traganje još uvijek nastavlja, brojna istraživanja i studije provedene posljednjih godina daju nam poprilično jasnu sliku o tome što žene čini privlačnima prosječnom muškarcu. Njihovi rezultati mogli bi se pretočiti u sljedeće savjete:

Nosite crvenu haljinu

Želite li obući odjeću koja će osvojiti muško srce, ne tražite dalje od sexy crvene haljine. Crvena boja ženske odjeće dokazano pobuđuje zainteresiranost u muškaraca i povećava im broj otkucaja srca kad vas ugledaju u njoj. Niti jedna žena ne može reći da joj tako nešto ne laska!

Nasmiješite se

Žena koja se smiješi stimulira u muškaraca dio mozga povezan s nagrađivanjem i pohvalama, zbog čega izaziva iznimno pozitivnu reakciju u njih, potvrdilo je veliko istraživanje američkog udruženja psihologa.

Ne plačite u njegovom društvu

Bez obzira na to što nas holivudski filmovi učili, žene koje se lako rasplaču u društvu muškaraca prosječnom frajeru nisu nimalo privlačne. Plakanje nad teškim životnim sudbinama filmskih junaka ostavite za večeri s prijateljicama, a vašem muškarcu priuštite zajedničko gledanje kakvog dobro akcijskog filma prepunog testosteronom.

Duge ruke, a ne noge

Muškarci koji se izjašnjavaju kao ljubitelji visokih žena na njima zapravo vole više njihove duge ruke. Lijepe i definirane ženske ruke prava su umjetnost ako pitate muškarce.

Frajeri vole vaše obline

On sigurno neće primijetiti ta dva kilograma više zbog kojih inzistirate da ugasi svjetlo dok se svlačite. Muškarci više vole žene koje imaju normalnu tjelesnu težinu, nego mršavice.

Piskutavi glas je poželjan

Muškarci su osobito osjetljivi na boju glasa kod žena, ali ukoliko imate piskutavu boju glasa ili onaj merlinmonrovski šarm i zavodljivost u glasu, vi ste prava sretnica!

Zavodljivi hod

Žene koje ravnomjerno prebacuju težinu s kuka na kuk, njišu stražnjicom i imaju lagani korak prije će privući pažnju muškarcu, nego one koje to ne čine nikako, pa čak ni nevješto.

29.06.2012. 17:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh