« Kultura
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
POSLUŠAJTE

Otkrijte Dekolte na Radio Studentu

Nova emisija “Décolleter” omogućuje da studentski radovi budu dostupniji široj javnosti

Nova emisija Radio Studenta
Nova emisija Radio Studenta (Radio Student)
Više o

Décolleter

,

Radio Student

Nova emisija na zagrebačkom Radio Studentu je Décolleter, koja premijerno ukazanje u eteru ima ove nedjelje, 11. svibnja u 19 sati, a omogućuje da studentski radovi budu dostupniji široj javnosti. U emisiji će studenti čitati vlastite radove, studentske eseje, ali i različite umjetničke forme, pjesme, priče i slične uratke koje žele podijeliti s drugima.

Na Radio Studentu mladi mogu dodatno promovirati svoje ideje, stajališta i tematizirati probleme koji su u fokusu njihovog interesa i tiču se najrazličitijih tema. "Décolleter" ekipa smatra da studentski radovi imaju veliku važnost, a poziv je otvoren studentima svih razina studija, od preddiplomskih do doktorskih .

"Décolleter" na Radio Studentu omogućuje da kanalizirate svoje studentske talente i podastrete ih kritičkom uhu i oku javnosti, a teme pojedinih emisija će se formirati ovisno o pristiglim radovima.

Svi tekstovi koji budu čitani bit će objavljeni na stranici www.radiostudent.hr, kao i na blogu emisije decolleteressai.wordpress.com. Radove šaljite na adresu decolleter@gmail.com.

Prvo izdanje emisije "Décolleter" na zagrebačkom Radio Studentu je u nedjelju, 11. svibnja od 19 sati, na 100,5 MHz ili putem web streama na www.radiostudent.hr.

09.05.2014. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh