Metro-portal.hr

objavljeno 09.05.2014. 13:01:00
POSLUŠAJTE

Otkrijte Dekolte na Radio Studentu

Nova emisija “Décolleter” omogućuje da studentski radovi budu dostupniji široj javnosti

Nova emisija Radio Studenta
Nova emisija Radio Studenta (Radio Student)

Nova emisija na zagrebačkom Radio Studentu je Décolleter, koja premijerno ukazanje u eteru ima ove nedjelje, 11. svibnja u 19 sati, a omogućuje da studentski radovi budu dostupniji široj javnosti. U emisiji će studenti čitati vlastite radove, studentske eseje, ali i različite umjetničke forme, pjesme, priče i slične uratke koje žele podijeliti s drugima.

Na Radio Studentu mladi mogu dodatno promovirati svoje ideje, stajališta i tematizirati probleme koji su u fokusu njihovog interesa i tiču se najrazličitijih tema. "Décolleter" ekipa smatra da studentski radovi imaju veliku važnost, a poziv je otvoren studentima svih razina studija, od preddiplomskih do doktorskih .

"Décolleter" na Radio Studentu omogućuje da kanalizirate svoje studentske talente i podastrete ih kritičkom uhu i oku javnosti, a teme pojedinih emisija će se formirati ovisno o pristiglim radovima.

Svi tekstovi koji budu čitani bit će objavljeni na stranici www.radiostudent.hr, kao i na blogu emisije decolleteressai.wordpress.com. Radove šaljite na adresu decolleter@gmail.com.

Prvo izdanje emisije "Décolleter" na zagrebačkom Radio Studentu je u nedjelju, 11. svibnja od 19 sati, na 100,5 MHz ili putem web streama na www.radiostudent.hr.

09.05.2014. 13:01:00
http://metro-portal.hr/otkrijte-dekolte-na-radio-studentu/84863/