« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
HAK UPOZORAVA

Otežan promet u smjeru Splita, gužve prema unutrašnjosti

Zbog prometne nesreće na autcesti A1 Zagreb-Ravča na izlazu iz tunela Bristovac prometuje se otežano u smjeru Splita

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (HAK)
Više o

promet

,

prometne gužve

,

HAK

,

ceste

Na autocesti A1 zbog izrazito gustog prometa vozi se otežano u koloni od 20 kilometara između čvora Bosiljevo i Karlovac te dalje u smjeru Zagreba.Pojačan je promet na glavnim cestovnim pravcima osobito na autocestama A1 Zagreb-Ravča, A6 Rijeka-Zagreb, A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u oba smjera.

Na Istarskom ipsilonu promet je pojačan u oba smjera, a u smjeru graničnih prijelaza Plovanije i Kaštela kreće se kolona duga oko 20 kilemtara Pojačan je i promet na otoku Krku prema Krčkom mostu te na državnoj cesti prema Oštrovici. Na naplati Lučko pojačan je izlaz s autoceste u smjeru Zagreba te se vozi u koloni od 4 km.

Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima te duž Jadranske magistrale i na cestama u gorju zbog mogućih odrona. Jak vjetar povremeno usporava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na vijaduktu Bukovo. HAK moli vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Putnički promet pojačan je na GP-ima Plovanija, Kaštel i Stara Gradiška u oba smjera te na Bregani i Maclju (kolona je 4 km) na ulazu. Trajekti plove prema redu plovidbe. (hina/metro-portal)

30.07.2010. 17:04:49
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh