« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
ISTRAGA U TIJEKU

Oteta i ozlijeđena kći jednog od urednika HTV-a

Mediji su objavili da su malodobnu kćer Renata Kunića jučer ujutro otela, opljačkala i ozlijedila dvojica mužkaraca

(Shutterstock)
Više o

HRT

,

otmica djeteta

,

Renato Kunić

Zagrebačka policija danas je izvijestila kako je 15-godišnja djevojčica jučer prijavila da je bila oteta, opljačkana i ozlijeđena, a na HRT-u se neslužbeno doznaje da se radi o kćerki v.d. urednika Informativnog programa HTV-a Renata Kunića.

Djevojčica se policiji obratila u pratnji roditelja, a liječnička pomoć joj je pružena u bolnici "Sveti duh".

Glasnogovornica PU zagrebačke Aleksandra Ljuba izjavila je na konferenciji za novinare da je u tijeku policijsko kriminalističko istraživanje, te da zbog specifičnosti kaznenih djela i dobi žrtve ne može javnosti predočiti detalje slučaja.

Mediji su objavili da su malodobnu kćer Renata Kunića, koji je nedavno imenovan za v.d urednika Informativnog programa HTV-a, jučer ujutro otela dvojica muškaraca, opljačkali ju i ozlijedili skalpelom.

Do otmice je navodno došlo na Črnomercu u blizini zgrade SOA-e, a otmičari su djevojčicu držali u automobilu i pustili je nakon dva sata.

HRT je u priopćenju potvrdio da je žrtva član obitelji njihovo dvoje zaposlenika, ne navodeći njihova imena, no neslužbeno se na HRT-u doznaje da se radi o Kunićevoj kćerki.

"Hrvatska radio televizija prati situaciju nakon jučerašnjeg nemilog događaja s članom obitelji dvoje naših zaposlenika. U kontaktu smo s njima i ističemo kako HRT kao ustanova podupire svoje zaposlenike i članove njihove obitelji, izražava želju za što bržim prevladavanjem posljedica ovog dramatičnog događaja, te pozitivnim ishodom policijske obrade slučaja", navodi u priopćenju glasnogovornik HRT-a Danko Družijanić. (hina/metro-portal)

09.03.2010. 15:30:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh